Pálivá paprika - dávkování do boilie směsi

V neděli tu byla otázka na téma pálivá paprika, ale nikde jsem se nedočetl, jaké je přibližné dávkování do boilie. Jaké máte tedy odzkoušené množství do směsí z rybích mouček a např. do směsí z ptačích zobů?Autor diskuse: Miras - , 11.2.2004 kaprařina - nástrahy, návnady

1x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NSalmon | Čt 19.2.2004 15:06:26

Před vánocema jsem byl ve Francii a tam byl Frolic za téměř stejný prachy jako u nás. Francouzky neumím, ale Poland tam určitě nebylo!

Nmirmen - Profil | Út 17.2.2004 7:44:14

Martin M: fakt, je to drahý jak sviňa. Jenže chytám na vlas dost málo, jako doplňek fídrového prutu , takže mi ten sáček vydržel skoro dva roky. Jinak jsem zkusil asi dvacet kousků pomlet a drť ještě roztlouct na prach. Když se to smíchá za sucha se strouhankou a žloutkem, tak je z toho docela úspěšné těsto na cejny, kapry , plotice. Origoš sáček už nemám, přesypal jsem do sklenice se šroubovacím víčkem a mám v suchu a ve tmě, psal jsem, že výrobce je z Německa, ale asi jsem to spletl a zřejmě to bude tak, jak píše RN.

NMartin M. - Profil | Út 17.2.2004 7:13:23

mirmen> fakt? vzdyt to je skoro drazsi jak Nutrabaits! Psiska rozmazleny...

NRN - Profil | Po 16.2.2004 10:43:10

Jedině origoš.Vozí mi ho kámoš z Rakouska.Rozdíl je propastný.

Nmirmen - Profil | Po 16.2.2004 8:34:04

Majkl: před dvěma lety asi 0,5 kg za cca 140-150 Kč ( země původu: Německo)

NHonzas - Profil | Po 16.2.2004 8:21:48

RN : Který Frolic jsi používal, ten polský, co se prodává u nás nebo jsi ze zahraničí přivezl original?

NMartin M. - Profil | Ne 15.2.2004 11:30:12

majkl> pred rokem asi 50kc/0,5kg

NMajkl | So 14.2.2004 23:02:52

Můžu se zeptat, kolik stojí Frolic?

NRN - Profil | So 14.2.2004 15:29:52

70% pouze jemně namletý frolic pak 100-200gr hruběji namleté ptačí zoby pak ta paprika a ještě lžíce rob.redu.Dobře to váže a není potřeba doplňovat další objem.složky.Samodřejmě vajíčka trocha vody popř.aroma atd.Jako návnada se mi k této směsi osvědčil samotný frolic na PVA.

Nvladys | Pá 13.2.2004 18:20:58

palivu papriku a dalsie koreniny s oblubou pouzivam ako do suchych zmesi s dominantnym obsahom vtacich zobov tak aj s rybich mucok. Minuly rok som chytal casto na "korenenu rybu", cca 40% rybich mucok, 20% vtacie zoby + velkoobjemove komp a 3 pol. lyz. papriky. Na neskoru jesen najma vtacie zoby a az pat lyzic na kg, zatial odskusane (pozitivne) maximum bolo 8 pol.lyzic + dalsie koreniny. Pri teplote vody 5 C jedine co mi chytalo. (Rick si nan urcite spomenie :))

NSalmon | Pá 13.2.2004 16:41:40

RN: Můžeš mi prosímtě poslat na mail recept na ten boilies z Frolicu? S Frolicem chci letos trochu experimentovat. Díky

NRN - Profil | Pá 13.2.2004 16:01:58

Do rybiny jsem to snad nedával/nevím/pouze ptačí zoby a směs z frolicu.

Nmiras | Pá 13.2.2004 14:19:11

RN,Vladys: dávate přibližně stejně jak do směsí z rybích mouček tak do ptačích zobů?

Nvladys | Pá 13.2.2004 8:08:39

2-5 pol.lyzic na kg suchej zmesi

NRN - Profil | St 11.2.2004 16:10:51

Nevím jak z pálivou ale sladké jsem dával až tři polévkové lžíce na kilo/směs poté fungovala skvěle/