Krmení Rákosee

Máte někdo zkušenosti? Prodávají to třeba na aukru ( www.aukro.cz/item287864052_krmitkova_smes_jahoda.html ). Za ty kačky to je 3 kila radosti, jen aby to nebyl jen šrot se strouhankou a trochou pudinku ve zmíněném ochucení.

Bobajz - Profil | Po 31.12.2007 9:46:53

Já bych se toho snad ani tak nebál.Proč by nemohla v téhle ceně být celkem dobrá česká směs.V současnosti jsme doslova zamořeni výrobky polských firem(Traper,Dragon,Lorpio,Styl,Boland...) a nemohu si pomoct,jednak se mi zdají všechny plus minus podobné a nejlevnější jsou i v ceně Rakosee.Navíc se mi ani nezdají nijak úžasné.Prostě si myslím,že lov kaprů má u nás větší tradici než v Polsku a já radši věřím naším míchačům krmení.Poláci jen využili mezery na našem trhu a vtrhli sem jako vietnamci kdysi s digitálkama.Já jsem nejspokojenější s českým krmením 3kg za 100Kč v široké paletě příchutí(vanilka,javor,scopex,mušle,konopí,javor,...)Ale je to jen můj názor.

broucek - Profil | Po 31.12.2007 9:45:13

do toho bych nešel šrot+strouhanku a pudink si mamíchám sám vyjde to na 7 kč /1kg pudink dávam vanilkový, jahodový, čokoládový nebo mix banán/čoko, čoko/vanilka, malina, někdy do toho přidám rybí moučku a tak a docela to funguje( někde někdy) jak krásně bylo napsáno MIKIM, ale pokud budu něco kupovat tak jedině něco kvalitního a odzkoušenéto od CarpDevil, Sensas,Colmic nebo již zmíněný Lorpido a Traper

Miki - Profil | Po 31.12.2007 9:22:46

Bude to asi tak nějak podobně, jak jsi to napsal. Hodně šrotu se strouhankou a nějáké to "vonítko". Na druhou stranu jsem se ale setkal s podobným krmením 3kg za 75Kč a to fungovalo (někde, někdy) docela dobře. Můj názor je, že v této cenové relaci seženeš kvalitnější krmení od renomovaných značek-Traper, Lorpio atd. -viz. debata zde: http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=503386 a nebo i jinde na MRKU seženeš informace.