Atraktant Ultrabait-ampulky

Zdravím všechny,nemáte někdo zkušenost s těmito-"jedy-"?parkrát jsem je použil,ale buď evidentně ryby nekousali,nebo jsem měl málo času na lov,.ALE PUCH JE TO UKRUTNEJ!!! Tak něco napište ať víme co za ten nekřesťanský balík za vývoj angláni vymysleli.!
Autor diskuse: petr12 - Profil , 10.12.2007 kaprařina - nástrahy, návnady

Henry - Profil | Út 11.12.2007 15:12:52

Chlapi co my jsme zažili ostudy s ultrabaitem.Kolega když dával rybku tak samozřejmě si zasmradil ruce a šel pak přeparkovat auto.To nevěděl že jeho žena pojede ráno do města nakoupit.My co jsme s tím neštěstím měli do činění víme jaký to ma oder,tak si dovede představit jak se žena vrátila zpět z nákupu co musel ten kolega vyslechnout když zasmrazená kůže ultrabaitem od volantu nechala pachovou stopu na pěstěných ručkách ženy.Opravdu je to strašný smrad ovšem nějak se minul účinkem.To když budu mluvit za sebe jsem netroškařil a kupoval jsem to po plátech.Záběry jsem na kapra měl ovšem to měli i moji kolegové bez ultabaitu tak nemůžu říct je to nějaký zázrak.Dával jsem to v kombinaci s melasou jako dip no nevím.Asi se přikloním k názoru že to asi moc nefunguje.

DanX - Profil | Út 11.12.2007 10:41:23

Tak vidím ,že jsem nenaletěl sám, kapr dravá ryba žádný rozdíl.Ale musíme uznat reklama na to byla slušná,včetně vědeckého textu.Málo kdo odolal a penízky se jen hrnuli ale z našich kapes.Ne nadarmo se motá tolik peněz v reklamě.

rudolf - Profil | Po 10.12.2007 14:19:50

Také jsem vyzkoušel všechny ampule co jsem sehnal a výsledek byl nulový. Ale blaží mě ," že jsem pomohl firmě!"

mirmen - Profil | Po 10.12.2007 13:53:15

Jak ultrabait u kaprařiny > nevím.

A u dravců - nejsem si jistý, viz. nedávno probíraná otázka - www.mrk.cz/diskuse.php?id=459716

Při poslední vláčce jsem ultrabait zander aplikoval na gumy a kupodivu - měl jsem nejvíc záběrů ze širokého okolí( 2 candáti zdolaní, dva "seskočili", dvakrát gumu ukouslo "zubaté neštěstí") + několik záběrů neproměněných.

Ale ... den předtím jsem ultrabait aplikoval taky ....... a vyhořel jsem ( jeden prudce jedlej okoun, kterej seskočil pár metrů od břehu a jeden neproměněný ťukanec).

Nejčastějc sahám ( při vláčce) k dipování tehdy, pokud už nevím kudy kam a kdy u všeho, na co sáhnu, mám ruce olšový.

Pokud chce mít někdo nezapomenutelné zážitky, tak ať si napodobí tučňáka 11 :-).

k-70 - Profil | Po 10.12.2007 13:49:39

Zdarec. Já taky byl uplnej fanatik do tohoto připravku. vyzkoušel jsem snad všechny druhy, ale nic mě neusvědčilo o tom abych je používal nadále. Dával jsem je i do těsta na boilí, do krmítkovejch směsí no prostě do všeho. Ale žádná sláva. A navíc podle mě smrděly všechny stejně jak ty na kapry tak i ty na sumce

downhillbiker - Profil | Po 10.12.2007 10:28:01

Já zkoušel Ultrabait na candáta a štiku a výsledek byl čistá nula. Ale musim říct, že když jsem zkoušel ampulku na uhoře, tak jsem tim napustil rousnici a na druhý prut jsem dal také rousnici, ale bez ultrabaitu a výsledek byl 5:1 pro ultrabait. Takže na úhoře mi fungoval velice dobře.

Petřin - Profil | Po 10.12.2007 10:16:27

Naprosto souhlasím se Splávkem. Jenom ještě doplním, že jsem také zkoušel ultrabait na dravé ryby.Výsledek byl rovněž nulový.

splavek - Profil | Po 10.12.2007 9:50:09

Ultrabait jsem několikrát zkoušel,v dobách kdy na mě útočila reklama z prava,leva a kdo nechytal na ulrabait nebyl rybář.Viz Milan Tychler, v článku časopisu Kajman.Takže jsem neodolal a nějaký zlaťáky jsem do toho vložil.Výsledek mě nějak nepřesvědčil.že v nastolené cestě mám pokračovat, tak už je ultrabait, pro mě pasé.Zkoušel jsem kapra ,přidával do krmení i nástrah,ale výraznějších úspěchů jsem nedosáhl.Mám pocit,že jsem chytal stejně, jak bez již zmiňovaného zázraku,tak i sním.Možná to sním neumím a mám volšový ruce,kdo ví .Ale reklamu měli skvělou,to jo.Připadá mi,že hlavně ten balík peněz spolykala reklama místo výzkumu.Papír snese hodně.