Jak uchovat delší dobu kukuřici u vody?

Zajímalo by mě,zda-li náhodou někdo nevíte,jak konzervuje kukuřici maďarská firma Cukk Halcsali.Zajímá mě zejména ta medová kukuřice,která je ve skleničce v suchém stavu,nosím ji dlouhodobě k vodě v batohu a je pořád stejně kvalitní.Rád bych si něco podobného vyrobil z doma uvařené kukuřice,abych ji mohl u vody používat stejně jako tu kupovanou.Za případnou radu díky!
Autor diskuse: Alcazar - , 25.8.2003 kaprařina - nástrahy, návnady

Polár | Pá 29.8.2003 20:46:17

Benzoan sodný,benzoan draselný takzvaná, É-čka.
Doporučuji knihu konzervárenství pro střední potravinářské školy, tam je vechno i kukuřice.
Když budeš pátrat na internetu, tak to taky najdeš.

Dumus - Profil | Čt 28.8.2003 18:58:15

pokud ti vydrzi dlouhodobe,tak nic nekonzervuj a jednou za cas si ji kup(mas jistotu)

Šlehy | Út 26.8.2003 22:12:46

Tond@:http://www.mrk.cz/otazky.php3?id=4209&from=15-tohle v zkopíruješ nebo opíšeš do políčka "adresa" na tvém prohlížeči a dáš "ENTER".

Tond@ | Út 26.8.2003 21:50:37

Roman C: To mám zadat po slově :Otazky i ty blbostičky co jsou za tím a ono mě to vyplivne tu probíranou otázku?

Honzas - Profil | Út 26.8.2003 11:02:10

Golem : Zas odbočuješ od tématu, pak to má mít nějakou úroveň. Jinak na E55 by spíš než konzervaci potřebovali sterilizaci.

Golem | Út 26.8.2003 9:20:07

Honza: A neni to nahodou E 55 :o)

Honzas - Profil | Út 26.8.2003 7:05:45

Tond@: Spíš nějaký E420

Roman C. - Profil | Po 25.8.2003 22:26:47

tak treba tady se to probiralo: http://www.mrk.cz/otazky.php3?id=4209&from=15

Tond@ | Po 25.8.2003 22:13:47

Když zadám v otázkách slovo: Kukuřice,tak mě to v otázkách nevyhledá ani jednu,tak neví proč pořád dokola.Docela by mě tento problém zajímal taky.U té Cukk kukuřice nejde v žádném případě o sterilizaci, protože ta kuku se nekazí ani po otevření a když do ní nestrkáš vyloženě špinavé ruce ,tak vydrží i půl roku v nezměněné kvalitě a vůni.Asi v tom bude nějaká jiná finta.

Oggy - Profil | Po 25.8.2003 21:49:37

Ja sice přesně nevím jak kukuřici"zavářet", ale myslím si že ji stačí sesbírat ještě měkkou a klasicky sterilizovat. Já však ze svých vlastních skušeností tvrdou kukuřici uvařím, dám do mrazáku a postupně ji spotřebovávám. A není vůbec na škodu, ba naopak, když kukuřice začne dostávat takový silně zapáchající aroma, to je to pravý pro přilákání nějakého toho kapříka. Kukuřici mám i dva měsíce ve skleničce a pokud "neteče" z háčku tak je pro mě dobrá.

Golem | Po 25.8.2003 17:55:50

a furt dokola... zkus nejprve vyhledavani. Tahle otazka je tady minimalne po treti.