Hněvkovická přehrada u ČB

Mohl by mi někdo poradit ubytování nebo pronájem chaty na Hněvkovické přehradě u Českých Budějovic.Nejraději přímo u vody.Děkuji za info.popř.tel.

Rudolfikus - Profil | Po 25.7.2016 17:26:24

Dobrý den,
pokusím se to tady oživit, aby jsem nezakládal novou diskusi. S mladou jsme byly na hněvkách a člunem jsme projížděly od Purkarce až k přehradě. Týden volna jsme si chtěly užít a pořádně si zachytat. Ohledně ryb, perfekt: cejn, kapr, lín, úhoř, štika i candát už jen sumec chyběl :-) Ale jedno nechápu a je to docela hnus, že tam kde není sráz a skála, tak všude udělaná místa a o nějakých podivných stavbách a maringotkách ani nemluvím. Tak jsme se usadily na prvním místě, kde nebyla cedule soukromí pozemek, jen udržovaná pevnina a po hodince připlul chlapík a i po delší hádce jsme se raději přemístily jinam a tam opět to samé, jen teď přiběhl z lesa :-) Takhle jsme byly vyhozeni ze třech míst. Čtvrté už bylo v pohodě, nikdo nepřišel, ale zkažený celý týden a čekání kdy někdo přiběhne i na čtvrté místo. Jaké jsou vaše zkušenosti s takovým přivlastňováním břehů na hněvkách???? Kdyby jsem nebyl s mladou, tak neodejdu ani z jednoho místa, ale takhle jsem raději pobalil a jel dál :-((( Pojedu opět na týden, ale co mě mrzí, že mladá už nechce, právě kvůli hádkám o místo, přitom rybařina jí chytla až moc.

FrancJosef - Profil | Ne 29.12.2013 11:40:31

taky bych moc rád kontakt na ubytování:-)
divoké ubytování mi tu taky fungovalo, ale naposledy na nás přišel chlápek z povodí a posílal na nás policajty, tak už to nechci riskovat :-)

Vorvan 2 - Profil | Ne 10.2.2013 18:03:39

Zdarec,mám taky zajem o info pronajmu na Hněvkovické přehradě.Milan tel.722514646.popřípadě nekdo kdo byl na lipně .Kam tam na ryby,jednalo by se asi o tyden

Iceman | Út 20.5.2003 8:35:44

Poslal jsem ti mail, kdybych to psal sem, byla by to reklama.

Maty - Profil | Út 20.5.2003 8:08:46

Toto je asi jeden z posledních revírů, kde perfektně fungovalo divoké ubytování u vody. Není zde téměř žádný "organizovaný" turistický ruch, takže sehnat oficiální ubytování blízko u vody jedině přes nějakého domorodce.