Jak se vlastně zabíjí ryba?

Počítám s tím, že mě polovina lidí za tuhle otázku zašlape do země, ale opravdu nevím jak se ryba správně zabíjí!! Zatím praktikuju metodu omráčit a uřezat hlavu, ale chtěl bych si upéct (štiku, pstruha atd.) v celku, ale nevím jakby se ryba v tomhle případě měla zabít!? Budu moc rád za odpověď a předem se za tuhle otázku omlouvám!:((
Autor diskuse: Lev - , 20.5.2003 všeobecné - ostatní

Ondra - Profil | Út 27.5.2003 14:02:19

Ondro, změň si nick! Ať mi pak někdo nedá na srazu MRKu po hubě.

brach - Profil | Pá 23.5.2003 10:38:31

Po někom..

Otto - Profil | Pá 23.5.2003 10:23:53

David: flusthrovanec je složenina ze slov: flus a throw, jako nekdo, kdo hazi flusy.

David - Profil | Pá 23.5.2003 9:47:07

... a kdo je flustrovanec???? :)

brach - Profil | Pá 23.5.2003 9:33:28

Rastha - chybí ti tam čárka..:)))))))

rastha | Pá 23.5.2003 8:10:51

Je fakt, že když někdo píše jako ja tzn. jak hovado je to jen jeho vizitka, ale dávat svoji intelektuální převahu najevo upozorňováním na hrubky může jenom učitel a nebo flustrovanec. Já se pro někoho bohužel se svým v pravdě zhovadilým písemným projevem hodlám utkat s kýmkoliv :o)))

Piškotus - Profil | Pá 23.5.2003 8:07:34

red.foot:pro jedno kvítí slunce nesvítí
Máš pravdu.Každej je ňákej.
Petrův Zdar Červeňáčku.

Zbynek - Profil | Pá 23.5.2003 7:50:38

Kliid, snazim se psat bez hrubek, ale obcas mi to taky ujede... Podstatny je obsah, y kdyz neco vipada faktycki dozt hrosnje

red.foot - Profil | Pá 23.5.2003 7:41:27

piškotus : přestaň už prudit, zatraceně. chováš se, jak kdyby ti svítilo slunce z prdele

Piškotus - Profil | Čt 22.5.2003 16:01:29

Ondra:Tady to neni o jazyku,ale o rybách hlavo.
Rybáři jsou z devadesáti procent masařský prasata a Tebe zajímá formulace jazyka českého.Tak až budeš vidět masaře v akci tak jim to spisovně ospravedlň.
Nic ve zlém

rastha | Čt 22.5.2003 6:11:22

Ondra jo jo vyhul si cus

Ondra - Profil | St 21.5.2003 16:26:43

Rastho: Prosim Te, nez odesles nejaky vzkaz, tak si to po sobe alespon precti. Ach, ach a to je ten nas jazyk tak krasny!!! Ahoj Ondra

vašek - Profil | St 21.5.2003 15:17:42

kukus: akorát se nedívej do očí ať z toho namáš noční můry jako pobřežní candát:)

kusus - Profil | St 21.5.2003 15:00:00

brach. Jo tak nějak to dělam.

rastha | St 21.5.2003 13:30:35

Igor: no nevim čéče na deset či 15 vteřin snad, ale jak by plavala po třiceti? ví snad jen akvaristi:o)) a pro pó na co akvaristi rybky omračují ? asi při císařskym řezu u živorodek né ? :o))))a nebo se pouštějí do odvážnějších zákroků jako je třeba transplantace srce?? :o))

Pavel Z. | St 21.5.2003 12:44:38

rastha: S těma startkama to má výhodu i v tom, že si ji předudíš.

brach - Profil | St 21.5.2003 12:18:15

kusus, podívej se o pár odpovědí zpět (Pobřežní candát). Je to tak.

pike | St 21.5.2003 12:14:34

Kusus. To me povidej, o vikendu sme si s Alesem uzili.

kusus - Profil | St 21.5.2003 11:50:35

A jak zabijíte uhoře? Je to jedna s mála ryb ktere beru a zabíjení uhořu není nic příjemného.

Igor - Profil | St 21.5.2003 8:44:29

rastha/ Sodovka ryby určitě nezabije okamžitě, používá se k "uspání" ryb. Bylo to tak uvedeno v jedné akvaristické příručce - nechat rybku 10-15 vteřin v sodovce, to ji omámí, ale za pár minutek se zase probere a plave si vesele dál.

rastha | St 21.5.2003 6:57:18

motílech a skoušet jo jo sem mongol:o)

rastha | St 21.5.2003 6:54:09

Pokud něgdo z vás bude chtít k této vraždě použít rafinovanější způsob potom v hoďte rybu do sodovky, smrt nastává okamžitě to ovšem předpokládá mít na větší rybu dostatek sodovky.o)pro vrahy kuřáky připadá v úvahu ještě v píchnot do ryby silný výluh ze tří startek bez filtru na motílech to funguje možná bude i na rybách :o)) Jo a jak tvrdí přední rybářští odborníci je potřeba to skoušet a hlavně experimentovat :o)

brach - Profil | St 21.5.2003 6:35:11

Pan Slamáček - a proč by si jjarda nepřikryl hlavu před zabitím ryby?

Multi | St 21.5.2003 2:18:29

Cyril: třeba když vyndáž rybu z vody, tak máš chvíli počkat, až se domrská a uklidní. Ryba bude zásobovat krví hlavně mozek a svaly budou takřka bez krve(nemyslím tím dusit rybu hodinu na suchu).