Skúsenosti s boilies

Páni aké máte skúsenosti s boilies Chytil Plus ptací zob?Cítal som pár clánkov a tam si ich nevedia vynachválit.D...
Autor diskuse: Rybka - Profil , 2.3.2003 kaprařina - nástrahy, návnady

Jirkas - Profil | Po 10.3.2003 16:42:47

All: Ještě mě napadá v této souvislosti pár drobností. Objednal jsem si zboží Chytil přes jejich web a jaké bylo mé překvapení, když hned druhý den jsem měl vše doma. Jiný známy český výrobce nemá objednávání přes internet dodnes. Jako jediní výrobci co znám mají na svých sáčcích s boilies nepřehlédnutelné logo "Chyť a pusť". Též tam mají pro každý druh uvedeno jeho hlavní složení, což je též i na jejich dipech. Co se týče jimi nabízeného lepidla, mám odzkoušeno do krmítka, že funguje (zpevňuje směs) velmi dobře.

Jirkas - Profil | Po 10.3.2003 11:26:27

All: Já jsem začal na boilies chytal loni. Můj první kapr měl 74cm a 9kg. Byl chycen na Boilies Plus od zde zmiňované firmy Chytil s příchutí Scopex. Jediné co mi trochu vadí je, že kuličky nejsou dokonale kulaté a tak se nedá kobrou vnaďit přesněji, ale není to zásadní problém.

Rybka - Profil | Út 4.3.2003 22:52:00

Páni ja s vami nemôzem súhlasit!!!Nie vsetko co je slovenské a ceské je zlé.Ja mám s výrobkami slovenskej firy Lastia vynikajúce skúsenosti.Bol som velmi prekvapený ako perfektne toto boilies funguje.Páni nikdy neodsudzujte to co ste este poriadne neskúsili.

Vydra - Profil | Út 4.3.2003 15:59:20

Joga: souhlas! reklama a nic vic! cetl jsem mraky clanku od "Chytilu" ale vsechno reklamni. Zadnou hodnotu v tom neschledavam, a od znamych mam taktez pouze negativni informace, takze pozitivne hodnotit nemohu.

Chytil | Út 4.3.2003 14:55:44

Chtěl bych zde namísto odvetných osobních invektiv uvést holá fakta k našemu BoiliesPlus ptačí zob. Mám u sebe dopisy a fotografie rybářů, kteří na tento boilies měli úspěchy. Pokud si otevřete na MRKu na homepage dole odkaz BCG, "z tisku" a článek WORLD CARP CLASIC 2001, najdete zde v osmém řádku odspodu odkaz na polský tým, který ulovil 4 kapry + jednoho ještě v noci a bylo to právě na náš boilies ptačí zob. Lovcem byl konkrétně pan Leszek Rutecki z Warszawy, POLSKO. Z toho plyne, že nebyli bez ryby a poslení. Tento boilies dostal na vyzkoušení od našeho spolupracovníka Tondy na Koníně v Polsku během zimního společného rybolovu. Dále ulovili na tento boilies kapry 82 a 92 cm, 16 kg ( Nové Mlýny ) rybáři ze Strážnice. Vloni jsem byl ve Francii a na tento boilies mám kapry 78 a 82 cm. Na vlastní oči jsem viděl vloni zdolat na tento boilies 14 sumců ( za 2 dny ), mám to snad i někde na kameře. Nebyli velcí, od 70 do 90 cm. Myslím, že bych našel asi 15 fotografií dalších rybářů, kteří měli úspěchy na ptačák a napsali mi, aniž by je někdo nutil. Toliko alespoň pár faktů. S panem jogou si píšeme mimo MRK moc pěkné meily. Pouze bych zde dodal na jeho adresu, že krásné góly padají jak v první, tak druhé lize a více potěší postup z druhé ligy do první než obráceně. Nevylučuji do budoucna, že si pan joga přečte i o našich úlovcích na stránkách Kapřího Světa. "Petrův Zdar" Pavel ŠUSTR

joga - Profil | Ne 2.3.2003 10:16:51

Pokud si četl články testerů chytil tak věřím, že tě přesvědčili.Ale. Jde o články testerů dostávající odpovídající množství v kg atd. Já je beru jen jako reklamní články a nepřikádám jim žádnou váhu natož nějaký přínos - reklama nic víc. Zatím mě nabídka této firmy ničím nezaujala. Jde o typickou druhou ligu. Jednoznačná nedůvěra. Zvlášť když čtu jejich nabídku tak mě drtí nabídka jejich tzv. potravinářského lepidla - děsím se toho, že tím lepí dohromady i boilii. Pokud chceš chytat na značky které jsou cenově přijatelnější vypusť firmy jako Mosella,Chytil, Vápeník. Jediné co zatím má určitý punc kvality a chytá je HPB Amino bentost.Já osobně chytám na směsi Jet Fish a Hotovky Nutrabaits ale to je o jiných penězích.

LK - Profil | Ne 2.3.2003 0:48:06

To jsou jen články.Když mi dá někdo něco zadarmo tak mu o tom napíši taky článek.Měl jsem od chytila pouze pelety,které se vůbec nerozpouštěli.