Registrace na MRKu

Nemyslíte si, že by měl mít přístup na MRK jen registrovaný člen s řádně vyplněnou registrační kartou? Řekl bych, že některé diskuse se dostávají poslední dobou často pod úroveň a to hlavně zásluhou těch neregistrovaných návštěvníků.
Autor diskuse: Honzas - , 31.7.2002 všeobecné - ostatní

Miloš_diakritický | St 4.2.2004 21:40:40

No to snad ne, to by to na MRKu dopadlo jako na MOL! Cenzura na MOL už přináší své "ovoce". Navíc debaty pod úrovní jsou rozhodně zábavnější než Drápalík and Vagner talk show.

mirmen - Profil | St 4.2.2004 20:32:02

Helminen: klikni na MENU - KLUB, pak na ZAREGISTROVAT SE ( pod hledej)

Helminen | St 4.2.2004 19:02:18

Cau, hele chtel bych se zaregistrovat, ale marne hledam, kde se to tu dela, at mohu take obcas prispet do diskuze. dikec

Para-Zit | Čt 8.8.2002 10:43:47

...a nakonec nasi besidky nam zazpiva George Michael svou pisen "Freedom" ! ... zk***enej bu*ik !

Honzas | St 7.8.2002 8:48:44

Vytočilo mě pár blbečků, kteří byli zcela mimo mísu a jen na MRKu parazitovali, proto mě tato otázka napadla. Asi jsem trochu ulítl. Asi bych to fakt neměl brát tak vážně. Dík za názory. Svoboda je svoboda.

Alan | Út 6.8.2002 16:42:32

Chacharius>Rabí ne, to je blbý na oči!

Chacharius - Profil | Út 6.8.2002 15:18:02

Alan na hrad ! Alan na hrad ! ... a kdyby sis vybral treba Rabi, meli bychom (opravdu "bychom" Romane !) to kousek na ryby i do hospody!
Jinak jsem rad, ze se obcas diskuse dostavaji "pod uroven", a hlavne kdyz je tvori stari znami zaregistrovani! :-)

brach | Čt 1.8.2002 11:49:45

Máš pravdu - kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu a blbec ze všech stran.

Luigin - Profil | Čt 1.8.2002 11:38:34

Pro mě je svoboda (obecně) i slova nedotknutelná.Blbounů se najde v každé době i společnosti víc než dost a proto souhlas se všemi kdo je IGNORUJÍ.

Petr O. - Profil | St 31.7.2002 18:39:59

snad jedinou vyhodu spatruji pri zavedeni registrace ze clovek vi s kym si pise. Ikdyz do registrace si stejne kazdej muze napsat co chce takze by to bylo asi zbytecny....

Luk - Profil | St 31.7.2002 16:43:29

Souhlasím se všemi co odmítají povinnou registraci. Myslím , že nakonec vždy převáží debata o věcech, které nás zajímají. Mimochodem v novinách si taky nemusím přečíst všechno. Trochu toho "bulváru" MRKU určitě nemůže uškodit. (Jak praví "klasik" - vlci vyjí, ale karavana jde dál)

Vlado | St 31.7.2002 15:56:17

Súhlasím s názormi proti registrácií, malo by to výrazne negatívny dopad na úroveň diskusie, je to možné posúdiť aj na www ryby.sk kde po zavadení registrácie diskusné fóra hodne upadli.

LEVIT - Profil | St 31.7.2002 14:33:52

Naprosto souhlasím s Alanem a Mirkem S!
Co se "narušitelů" týče, mám dojem, že jestliže někdo do poklidné diskuze (viz otázka na JSA) začne příspívat řečí plnou vulgárních výrazů, osočování a urážek, potřebuje spíš pomoc (možná i odbornou, pokud se jedná o silně neadekvátní reakci) než zamezení přístupu.
Nejlepší je v takovém případě zachovat důstojnost a odpovědět slušně, případně poukázat na deformovanou reakci nebo nereagovat (jinak mezi námi přestane být rozdíl a je pak jedno kdo si začal).
Navíc pokud se mě to dotkne nebo mě to urazí, ukazuje mi to ve mě něco, na čem mohu pracovat (budu-li chtít), takže těmto lidem můžeme být docela vděční -sami nás svými chybami učí...

Takže ať žije svoboda slova, alespoň víme co v nás je - bez přetvářky.

Mirek S | St 31.7.2002 14:16:42

Souhlas s Alanem, jen dodatek, debaty jako ta o JSA nam jako vedlejsi produkt trochu predstavi povahy a kulturu chovani zucastnenych, coz se pri pripadnem osobnim kontaktu muze hodit :-)).

Steny - Profil | St 31.7.2002 12:15:02

Alan - telskám a všechno co si napsal je přesně můj názor.

Golem | St 31.7.2002 11:59:44

Honzas> trochu mne to pripada z tve strany jako snobarna. To je nase a ostatni at jdou jinam. Neco podobneho se ted deje na NM a dokonce uz i na Musove, kdy vsechny pozemky kolem vody, kde je slusnej pristup k vode jsou v soukromem drzeni a chytat se tak da prakticky jenom ze sypanejch hrazi ci asfaltu. To sem ale nepatri. Mne tech par blbecku, co napisou obcas nejakou tu p......u vubec nevadi. Proste to ignoruju. Ono je to casem prestane bavit. No a dalsi moznost je, ze to RC a MM smazou a hotovo. Jak psal Alan. Volnej pristup a fuj cenzure.

Roman C. - Profil | St 31.7.2002 11:43:19

Alan to napsal pekne. Omezit to zde jen na registrovane lidi by asi nebylo to prave - ztratili bysme asi dost ctenaru i prispevatelu a o to ted rozhodne nestojime. Na druhou stranu tato "svoboda" neco stoji a obcas to tu ulitne - viz debata o JSA, ktera nam moc radosti neudelala. Ale nikdy neni ruze bez trni, ze jo.
Honzasuv napad o placenem pristupu je hrozne pekny, ale v soucasne dobe by to zpusobilo jeste vetsi odliv ctenaru, nez povinna registrace. V Klubu je sice 1136 lidi, ale kolik z nich by bylo ochotno zaplatit treba 300Kc/rocne (25Kc/mesicne)? Tipuju to tak na 100-300lidi max. Urcity zisk pouzitelny na reinvestice (placeni za vsechny clanky, ceny do soutezi...) by se takto ziskal, ale navstevnost by zrejme tim padem rapidne klesla a s nim i zajem o reklamu na MRKu... Zkratka pro placeny pristup neni na ceskem internetu ta spravna doba a otazkou je jestli nekdy bude. Ale moznost dobrovolnych prispevku bysme mozna zavest mohli :-)

Alan | St 31.7.2002 11:11:05

Hoši, tohle je moje oblíbený téma. Jestli si všímáte vývoje Internetu, tak můžete pozorovat určitý posun od naprosto svobodného média k vopruzu ze strany státních orgánů (nejen ČR) jako v jiných oblastech. Dost mi to vadí, protože MÍRA DOSAŽENÉ SVOBODY je to, v čem prožívám největší polistopadovou deziluzi (příklad trestnost držení konopí, což nevadí jen plavačkářům, zablokování registrovaného partnerství, procesy proti svobodě slova - typicky Mein Kampf a uměleckého vyjádření - paragraf proti "propagaci" užívání drog). Ostatní problémy mi připadají zanedbatelné. Takže jsem proti JAKÉMUKOLI omezování možnosti vyjádření vlastního názoru.
K anonymům. Ti naopak dávají diskuzím šťávu. Debata o JSA byla super, bavil jsem se skvěle.
K MRKu. MRK má majitele, kteří rozhodují jak se svým majetkem naloží. To předchozí jsem psal jen jako vysvětlení svého postoje. Cenzuře čtyřikráte fuj. FUJ, FUJ, FUJ, FUJ.

MichalR | St 31.7.2002 10:54:14

Honzas: Jo, tak to jo. Volny pristup je podle me idealni. Nutna registrace mi pripada, jako kdyby sis chtel s nekym pokecat na ulici, a ukazovali byste si obcanky. Priblbly prispevky muzes ignorovat.

Mates | St 31.7.2002 8:18:23

Myslim,že by se mrk tak nějak odcizil a spoustu lidí by to odradilo,to je můj názor.A že se sem dostane občas nějakej s..č,no to je život a je to povětšinou sranda.Jenom otázka o JSA mě docela pobavila.:-)

Goba | St 31.7.2002 8:16:24

Souhlas - ať si prohlížej, ale nepíšou......jenže to bude trochu problém, abychom nemuseli před každým zápisem dávat heslo a pod.....

Steny - Profil | St 31.7.2002 8:13:06

No nevim,ale připadá mi,že to bereš trochu moc vážně.To že někdo plácá tady nesmysly,mi nijak neubližuje a vlastně to ani nemusim číst.Dělat kvůli tomu placený přístup,mi opravdu moc nevoní.

Honzas | St 31.7.2002 8:02:27

MichalR: Jde mi jen o názor návštěvníků MRKu, nebudou a ani nemůžou o takové věci rozhodovat. O těch nesmyslně vyplněných kartách samozřejmě vím, proto jsem v otázce psal o řádně vyplněné registrační kartě. Poslední dobou se objevuje v pokecech na těchto stránkách více provokatérů, kteří s rybařinou nemají možná nic společného. A k tomu, si tu ještě občas na nás kdokoliv inkognito léčí své mindráky. Postupem času bude těchto "takypříspěvků" přibývat. Byl bych i pro placený přístup, ikdyž to by se asi většině lidí nelíbilo.

Steny - Profil | St 31.7.2002 8:01:13

Souhlas s Brachem.Nechme svobodu a hlavně anonimitu jak v otázkách tak v plkárně.Kdyby ne,byl by vlastně úplně zlikvidován princip četu.A kde je jistota,že diskuse registrovaných budou zaručeně na úrovni.

Mário | St 31.7.2002 7:50:24

Nieco na tom je ako pisal Honzas. Ja by som to riesil akymsi čiastočnym prístupom do pokecu. Do plkárny by som povolil príspevky aj od nahodne okoloiducich neregistrovanych navstevnikov a ostatne pokeci by vyzadovali registráciu. Plavana, feeder ... nastavit tak aby ich mohol ktokolvek citat ale prispievat by do tych uzko specializovanych mohli len reg. členovia.

brach | St 31.7.2002 6:27:43

Úroveň by se určitě zvýšila, přesto mě zajímá i názor nerybářů ať je jakýkoliv.Pokud je neadekvátní stylu těchto stránek, není třeba na něj reagovat(i když to občas nevydržím). Klub má 1135 registr.členů. Diskutuje a přispívá na určité úrovni jen pár stálých procent. Pravda je, že kdyby začali diskutovat všichni, asi by vznikl guláš. Myslím si, že dosavadní způsob zatím vyhovuje a pokud by mělo dojít k nějakému zahlcení, nebude pro webmastera problém okruh pokeců rošířit a blíže specifikovat - určitě si poradí.

MichalR | St 31.7.2002 6:01:25

Proc si myslis, ze by o tom meli rozhodovat navstevnici MRKu?
Podivej se, jak ma kartu vyplnenou spousta lidi, samy nesmysly, cemu to pomuze?