Dravci, kapři a tábořiště na Orlíku...

Vážení kolegové - rybáři dovoluji si Vás požádat o solidární radu. Koncem srpna plánuji týdení rybářskou dovolenou na Orlíku v kempu (karavan). Tento revír a lokalitu zatím téměř neznám, ale hodlám ho objevovat. Mohli by jste mi, prosím, poradit, kde by bylo příhodné místo na dobrou rybařinu (hlavně dravci včetně úhořů, ale i kapr) a zárověň v dosahu nějakého tábořiště. Preferuji ne nějaký příliš komfortní kepm, kde je hodně lidí a ruchu, spíš takový, kde se dá rozdělat i ohýnek, nejlépe nějaké romantičtější, komornější tábořiště s pěknou přírodou kolem. Děkuji a třeba se na Orlíku i setkáme...

Boris.Dig - Profil | Čt 1.8.2002 12:58:07

Byl jsem loni v kempu u Řežábků(doufám že jsem to napsal správně) u obce Jehnědno.Na rybařinu mohu pouze doporučit.Jezdí se tam hlavně v srpnu na sumce,ale je tam všechno.

Mates | St 31.7.2002 15:36:49

Nech to na podzim.Na Orlíku neni špatnej.Bude se ti to líbit.Věř mi.

Piškotus - Profil | Čt 25.7.2002 10:05:02

Jo to je těžký.S karavanem klid nenajdeš.Nejlepší je mít loďku a od campu pěkně máknout a najít klidné zákoutí kterých je na Orlíku stále dost.V rozmezí 1 km vždÿ flek najdeš.A čím dále od campu tím více klidu.Jeď do 15září pak to rozjedou skůtraři a jiná motorizovaná verbeš.Byl sem v květnu a neunikneš nikam.

Fugas | Čt 25.7.2002 8:06:45

No to bude asi těžký najít v létě na Orlíku klidnej, romantickej kemp. Většina kempů se změnila v "zábavní podniky", kde je čilej ruch ve dne i v noci. Rozhodně nejezdi na Trhovky!!! Já bych doporučoval přijet až začátkem září- lidi jsou pryč a na ryby je to taky lepší.

Steny - Profil | Čt 25.7.2002 6:36:28

Hele,já to tady napíšu a už tam nikdy klid nebude.