Tekuté sladidlo.

Jaký je rozdíl mezi tekutým sladidlem a nasyceným roztokem cukru ve vodě ? Já si myslím, že hlavně v ceně.
Autor diskuse: Kocour - Profil , 8.6.2002 všeobecné - nástrahy, návnady

Honzas | Út 11.6.2002 7:12:42

Mário : Sladidlo pro diabetiky - Kandisin, používám při výrobě boilie běžně. Je to čirá tekutina a lahvička cca 100 ml.stojí 55 kč. Na 1 kg směsi dávám 6 - 8 ml.

Mário | Po 10.6.2002 15:20:56

A neni to prakticky to tekute sladidlo nieco ako diabeticke sladidlo v tabletach? je to tiez nizkoenergeticke, hodne koncentrovane len je v tabletkach, este taka otazka do eteru: Nedalo by sa to diabeticke sladidlo pouzit namiesto tekuteho sladidla do boiliesov ked sa rozpusti vo vajciach?

Martin M. | Po 10.6.2002 14:22:29

Goba> jo a navic si myslim, ze to testo nebude tolik pojit, muze rychle zkysnout a rychleji se rozpustit ve vode.

Goba | Po 10.6.2002 13:00:43

Obyčejný cukr na sebe váže vodu a to dělá neplechu v kvalitě těsta....

humhal | So 8.6.2002 13:59:21

tekuté sladidlo je koncentrovaný roztok aspartamu,acesulsamu,nebo neohesperidinu.Jsou to sladidla nekalorická a slädivější 200x a více než cukr.To se potom projeví na jejich ceně.