Kukuřice

Jaké hodnotíte z hlediska úspěšnosti tuto nástrahu podle provedení : vlastnoručně vařená a dochucená svou tajnou zbraní ,
vakuovaná v plechovce nebo mražená z obchodu , speciální rybářská z Madarska ve skleničkách s různými příchutěmi a barvami.
Autor diskuse: Mirek Saf. - , 25.5.2002 všeobecné - nástrahy, návnady

Goba | Út 28.5.2002 8:23:44

cukrová vakuovaná funguje celoročně na stojáku i na Labi a je dost měkká a malá, aby si z ní plotice ukousla polovinu, žádné dochucování - funguje perfektně

Siro | Po 27.5.2002 17:52:07

Jak píše Martin,vařenou na kapry(tu jen tak něco nerozlouskne),já ji však ochucuji a přidávam sunar.
V plechovce nepoužívám,protože nevidím (krom ceny)žádný markantní rozdíl oproti kukuřici mražené.
Nejčastěji používám kuk. mraženou cukrovou.Tu podepřu aromatem a ryby si nestěžujou :o)
Jestliže mi dvě zrnka vzala ouklej,tak to cejnum nemuže dělat potíže.

Martin M. - Profil | Po 27.5.2002 16:08:17

Uvarenou pouzivam pouze do krmeni na kapry nebo jine vetsi ryby, neochucuji ji.
Vakuovanou do krmeni i na hacek, obcas ji dochucuji tekutymi nebo i praskovymi esencemi (udelam do plechovky dirku, naleji/nasypu aroma, protrepam a necham pres noc v lednici). Stejne tak ze sklenicek (bonduell) nebo v nalevu (slanem - nic moc).
Mrazenou pouzivam hlavne do krmeni, kdyz nemam jinou. Je to dobra rezerva (v lednici). Na hacek neni nic moc, je mekci a pada. Taky je dulezite ji znovu nezmrazovat, jinak je z ni blato.
Ze sklenicek pouzivam neutralni kukurici Cukk v nalevu a sam si ji jiz neochucuji. Kdyz ji ochutnas, je jiz i tak velmi sladka. Taky jsem pouzival medovou bez nalevu, ale protoze je 2x drazsi, upustil jsem do ni. vyhoda je, ze vydrzi v batohu "vecnost" (otevrena).
Taky jsem parkrat zkusil Pescavivu v plechovce (rybarska ochucena kukurice, asi 65kc), ale popravde receno nektere prichute jsou znacne "chemicke" a chtelo by to vyzkouset sirsi spektrum, na coz nemam finance ani naladu.

pask - Profil | So 25.5.2002 10:48:12

já ji používám jen vařenou + aroma od top seckret