masaři

jak se vypořádat s masaři- žádné zvýšení míry ryb nebo snížení počtu úlovku, ale v místě zarybnění minimálně10 dní nelovit pod ztrátou ryb. lístku určitě se to nějak projeví
Autor diskuse: DEPEJRAK - Profil , 23.7.2007 plavaná - revíry, cestování

Pravidla: Každý pouze jeden zápis.

KIKIN - Profil | Út 24.7.2007 18:17:11

to máš tak kde není žalobce tam není soudce existují fo´táky a kamery tak stačí pár snímků a rádoby rybář má po chytání jestli se nepletu....
Jinak bych asi nedělal moc rušno mezi rybáři masaři a sportovními..každý si hájí to své a nachází na tom spoustu pozitivního pravdy a negativního ale co už tak to je od prvopočátků.

Miky26 - Profil | Út 24.7.2007 17:28:15

DEPEJRAK -jediný řešení je na tocích,řekách a přehradách CaR a z rybníku udělat akvárka s kaprama pro masaře bez omezení počtu ulovených ryb,bez doby hájení,lov nonstop s přidělenou RS ke každému takovému rybníku.
Jelikož je 95%rybářů lovců a ne sportovců je to nereálné.

mirmen - Profil | Po 23.7.2007 19:54:47

> kdo bude chtít odnést co nejvíc pekáčových Břéťů, tak si to zařídí tak jako tak .. bez ohledu na těch pár dní hájení... dají se snadno stáhnout a ulovit

snaker - Profil | Po 23.7.2007 18:45:03

tohle bch neresil, ten kdo chce tak si rybu veme, ten kdo ne,tak ji pusti svobode, je nas sice par kteri je pousti, ale verim ze nas bude cim dal vic..

Vláčkař - Profil | Po 23.7.2007 17:48:29

Klucí, už takový otázky nedávejte. Povede to jako vždy k ničemu.
Díky.

petr b. - Profil | Po 23.7.2007 17:03:49

DEPEJRAK - ®: promiň, ale podle mě zbytčná a nic neřešící otázka o něčem, co se omílalo už mockrát a nikdy se k ničemu kloudnému nedošlo. Tou cestou, co si ty myslíš, tak se podle mě k ničemu také nedojde.

slamakos - Profil | Po 23.7.2007 10:02:23

To snad né už je to tady zase ,pánové nenapsalo se už o tom dost ,je přece spousta jiných možností prostě na svazovkách nechytat a je to ,najít si soukromou vodu a zaplatit si tam roční lístek já jsem to tak udělal a mám klid letos jsem měl naposled svazovku (u vody na svazovce jsem byl 5krát),oproti tomu soukromých vod stále přibývá a nejsou to všude vody s kaprama jako vycvičenýma opicema ,kdyby tady někdo zase psal o rozdílů zdolání ryby na soukromce a na svazovce .

medvěd - Profil | Po 23.7.2007 9:44:49

Kocháčku:I z násaďáka možná vyroste kapří táta či máma .Boky se jim zakulatí,bříško vyklene a kila půjdou nahoru a pak třeba ten násaďák bude
hoden sbaštit kuličku s příchutí nahnilého kraba a uspokojí kapraře.Opravdu nechápu proč si zvyšuješ puls i tlak.Stejně pitomé otázky tu budou i nadále

Petr Koch - Profil | Po 23.7.2007 9:37:45

DEPEJRAK - ®: určitě se to nějak projeví, ale na funkci masaře to nebude mít vliv.
Proboha, mele se tady o tom pořád dokola a absolutně zbytečně. Už si konečně uvědomte, že masařky jsou v převaze. Mužete tady fňukat, ale to je tak všechno co můžete dělat. Funkcionáři svazu ať MRS nebo ČRS jsou voleni právě masařkama a pravidla dělají právě masařky.
Z jakého důvodu chceš nechat kapříky 10dní rozplavat? Aby jako bylo těžší ty násaďáky pochytat? To je k hovnu, běž za předsedem tvojí MO a požádej ho o nasazení pouze K1 :o))))) Myslím, že když mu to vysvětlíš, že ti poděkuje za radu:o))))

úvaha č. 2: ať se násaďáci jako kuřata vytahaj a sežerou co nejdřív a masaři od vody odtáhnou plundrovat jinou kde se právě nasypalo. Bude větší klid a starousedlíkům kapříkům zbyde víc bašty:o)
Ještě využiju edit k dopsání zápisu Autor této otázky je dement, Papin: tu chatku toho masaře zapálit a masaři rozkopat xicht do krve, možná by mu to potom docvaklo

Papin - Profil | Po 23.7.2007 9:29:17

to se máte u nás hajení neexistuje...v jeden den se nasadí...a dokonce oni to hazí rybářům pod pruty co jsem viděl...prostě ten den se už zmasí hodně ryb:-(((je to stejné jak na jaře tak i na podzim... byl jsem i svědkem na Oslavě 7 (manův stav) místní organizace zde nasadila 350 kaprů....je to veliký stav , ale ryby byli dva dny najeté v jednom úseku...místní dědek co zde má chatu nahozené pruty od rána až do noci i přes obed kdy u prutů nikdo nebyl.....musel za ten den zmasit dobrých 15 kaprů od 40-50cm...prostě chytil kapra a bez měření ho ihned odnášel do chaty a nahazoval znova...a znova.....a druhý den před zrakyx několika rybářů to vše kuchal a vnitřnosti, krev pouštel po vodě:-((( nezabili by jste ho...a potom celej rok nadává , že tam nic není

strejka - Profil | Po 23.7.2007 9:26:51

funkcni (pravdepodobne nutne profesionalni) RS, pak ma smysl premyslet nad ostatnim, do te doby je celkem jedno, jaka omezeni si do RR prosadime...

Steewee - Profil | Po 23.7.2007 8:56:30

DEPEJRAK- dal jsem si tě do oblíbených autorů. Nechci přijít o další tvé příspěvky.
Odpověď na Tvou otázku- jasně , že jó, sámo že jó, huž aby to ta byló všudé, to pak bude paráda. Hájil bych po vysazení 366 dní .

Martine- pouvažuj, kam tahle internetová masová dostupnost vede. Stvoř nový ETICKÝ KODEX. Vykašli se na sprostá slůvka- stejnak jde z poloviny o běžně krajově používané výrazivo, no a na spisovnou češtinu máme ČT a Jakuba.

Pro začátek by jsi mohl založit a spravovat konto FÍŠMENHELP. Do toho by se dobrovolně odváděla pětikoruna za každého zmaseného násaďáka. Za ty peníze by pak mohli někteří mrkmeni obdržet profesionální psychiatrickou pomoc.
Vždyť pane bože, nemůže nám jít jen o ryby, ale též o člověka ;-)

ŠARPI - Profil | Po 23.7.2007 7:15:32

Proč se tady zase omílá jedna a ta samá krávovina ? Přečti si , prosím tě starší příspěvky a potom trochu pouvažuj . Ale aby jsi neřekl - u nás ( S.M. ) je hájení MĚSÍC - jestli o tom nevíš a běž se tam podívat na zahájení - to něco uvidíš . Dokud se ve vodě něco hýbe , tak je tam hlava na hlavě , prut vedle prutu . Agresivní dědci odnášejí všechno , co se pověsí na háček - míra ,nemíra .Kontroly mají hlášené dopředu , R.S. stejně nic nevidí , to by si tam musel sednout v civilu na chytačku a sledovat ten ,,cvrkot,, Ryby jsou v autě , nebo na chatě , ve vezíru max. jeden kapřík . A teď mudruj .

malamut - Profil | Po 23.7.2007 2:56:54

DEPEJRAK: Jde o to čemu říkáš masař, nedávno jsem se na to ptal a byl jsem mile překvapen. Mám zkušenost že ti co nejvíc řvou jak jsou CaR tak bývají největší dobytci. Navrhuji jako protipól CaR založit CaE - Chyť a sněz, proč jinak trápit rybu lovením, pro masáž vlastního ega? Rybařina je lov, ne sport, jestli chceš sportovat, běž do tělocvičny a nezneužívej k tomu živé tvory. Ten váš CaR alibismus je trošku otravnej.

Unca - Profil | Po 23.7.2007 0:20:15

DEPEJRAK : Ty to tady zase vytahuješ. To už je jak u blbejch na dvoře. Vysvětlím ti situaci jaká momentálně panuje v našem Svazu. Bohužel 95% rybářů v ČR sou jak ty říkáš masaři a těm by se nějaké změny moc nelíbily. Svaz musí zohlednit většinu a bohužel oni sou ve většině. Je to sice blby ale je to tak. Taky už mě sere jak každej kapr co má 1cm přes míru putuje co cajdáku ale bohužel já, ani pár rybářů tady na MRKu, nic nezměníme. Smiř se stím. A zruš ten nesmysl o tom že každej sem může psát jenom jednou.

Mr.Stick - Profil | Po 23.7.2007 0:11:44

Nevím, jak u vás, ale u nás je hájení po nasazení 14 dní, celkem se i dodržuje, ale je úplně k hownu. Za 14 dní se ty ryby vymasej stejně ... ale čert to vem, stejně jde jen o kapry a těcj je všude plno.