Kde "přesně" mohu chytat na Dyji 5?

V srpnu se chystám na rodinnou dovolenou na Nové Mlýny, nikdy jsem tady nebyl a odkazy týkající se tohoto tématu na mrk mi nevyhovovaly. Nevím např. kde je zmíněný areál vodní sporty, nerad bych si domů přivezl nějaký problém z této dovolené nebo se dostal do konfliktu s rybářskou stráží.
Autor diskuse: rybickar - Profil , 15.7.2007 všeobecné - revíry, cestování

rybickar - Profil | Út 17.7.2007 14:11:20

Díky moc Tvoje odpověď(Johni),
mi pomohla nejvíc, Budem bydlet v Dolních Věstonicích a k vodě budu chodit nejspíš pěšky, komfort jakým je bivakování si nehodlám dovolit, ale nějakou tu rybu bych přelstít chtěl, takže to zkusím brzo ráno, dle rady z mrku. Kdyby si věděl jak je to s vázkama kolem tohoto břehu (od Dolních Věstonic), tak mi ještě napiš.
PS:vážně dík

Johni - Profil | Ne 15.7.2007 14:25:46

Toho,že by si omylem vlezl do areálu vodních sportů (Yachtařský club) se bát nemusíš,je dobře oplocený a označený.Jak chceš řešit ubytování? Jestli budeš někde v kempu,tak to bude bez problému.Nevim jak je to tam s bivakováním.S tím ti bude muset poradit někdo jiný. Co jsem viděl,tak se tam bivakuje normálně,asi záleží na domluvě s RS.Místa na kterých je lov ryb zakázán,zaujímají jen malé procento břehu.Nejvíce se asi jezdí na schody u Strachotína,tam je to i co se týče ryb,to nej.Na schodech v D.Věstonicích bývá taky hodně lidí.nachází se tam kemp ,,U Langra",tam by se ještě dalo,ale dále je to tam taková karavanová osada,kde je neustále plno a asi se mezi ně nevmáčkneš.Tato nevzhledná osada zabírá docela velkou část břehu pod Pavlovem.Potom následuje onen zmíněný Yacht club.Za ním je dlouhý úsek hráze,která prochází mezi poli a je tam prakticky nemožný příjezd.Pro rodinnou dovolenou asi nic moc.Zato u Šakvic se dá najít pár míst kde je možné dojet autem až k vodě.Všechny úseky hráze jsou ohraničeny závorami,takže pokud chceš na nějaké odlehlejší místo,tak tě čeká dlouhý pochod po rozpálené hrázi s výbavou a za to ti rodinka asi nepoděkuje.