Dojmy a pojmy z pražské výstavy...

Jak se vám líbila výstava?Já málem dostal infarkt, když mi sdělili, že je to neprodejní výstava.Jedu tam přes celou ČR a nakonec tohle.A přitom tam měli vše co jsem chtěl :-(
Nevíte náhodou jak dlouho trvá než přijde zboží objednané z katalogu přes nějakou prodejnu?
Autor diskuse: Spinner© - , 12.3.2002 všeobecné - ostatní

Sklenář | Po 18.3.2002 11:41:16

Výstavy mají klesající obsazenost, souhlasím s jednou na jaro a druhou podzimní. Letos patřila největší část prodejní plochy xmetrů dlouhým plavačkovým speciálům.Nic proti nim, ale ostatní vystavovatelé by sami měli myslet na zákazníky a stánky mít o odpovídající ploše. To, že je výstava neprodejní (což bylo ovšem všude prezentováno)vadí především rybářům z menších měst avesnic, kde nemají takové nákupní možnosti jako v Praze a Brně. Na druhou stranu je třeba chápat, že prodejci z Prahy, Brna a jejich bezprostředního okolí byli prodejními výstavami značně poškozeni. Takže tlačme společně na to, aby byly alespon vystavovány novinky a nemačkali jsme se jak za socializmu, když přivezli "šejkspíry"!

Rici | Po 18.3.2002 7:18:54

Jo rozdělení podle způsobu rybolovu by bylo dobré, ale zase na druhou stranu by to vystavovatele stálo podstatně víc peněz za několik stánků podle zp.rybolovu (ale to nám může být vlastně jedno).Vždyť většina firem dělá od každého způsobu rybolovu něco, takže to asi neprojde.

Karlos - Profil | Ne 17.3.2002 15:10:31

SBF se vzteká protože musel být v krámě a makat celý víkend,haha.

ctc - Profil | So 16.3.2002 19:25:29

Jedním slovem ubohost.Měl bych k tomu tyto připomínky:
1.Malá výstavní plocha,našlapaní rybáři jeden na
druhém jak sardinky
2.Poměrně špatná organizace

Když jsem chtěl něco vidět,tak jsem byl tlačen ostatními rybáři,kteří byli za mnou.Navrhoval bych též jako SBFF konání jedné výstavy na podzim a jedné na jaře.A hlavně větší plocha.Proč to třeba neudělají v PVA Letnanech,kde to není v centru a nebude to určitě tak drahé.Rozdělil bych i výstavu na kouty podle typu.Kapraři,vláčkaři.muškaři,mořáci,plavačkáři zvlášt.Slevy vb konání vystav jsou sice dobrá věc,ale většinou nemají,to nové,co vystavují.

SBFF - Profil | So 16.3.2002 10:55:31

Jeto sice nemoralni ale vystava je vystava ane trh
jak k tomu prijdou prodejci v Praze nebo v Brne,Gammarus si vsechno schovava pro sebe a pak s tim vyjde na trh.Mezi nama tyto vystavy stojej vsechny za .....!Ma se vystavovat co bude noveho pro rybaře a ne stoho delat blesi trh.Podivej se na Dorado v Praze,mysli si ze když da 10% slevu
tak tam kde co rybari koupej.Bylo tam par mych znamych a jak se vnucujou az to neni hezky.Dela se to spatne.Jedna vystava ma bejt na podzim a jedna na jare.Je to jenom o penezich co kdo stahne za vystavne plochy.