Je mozne niekde v Cechach,alebo najlepsie priamo v Brne zakupit navijak CENTERPIN?

Venujem sa plavanej uz viacero rokov a velmi ma pritahuje vyskusat si tento sposob lovu na tecucej vode s pomocou tolko, hlavne v anglicku, ospevovaneho navijaku CENTERPIN. Vedel by mi niekto poradit, kde by som mohol tento navijak kupit, pretoze ak som sa na Slovensku, pokusal v predajniach informovat, nikto nevedel ani len co to je. Ak by ste niekto vedeli odpovedat,prosim Vas mohli by ste mi napisat i dostupne znacky s pribliznymi cenami na ceskom trhu.Vopred dakujem.
Autor diskuse: jozef matyo - , 13.6.2000 všeobecné - náčiní, doplňky

Endy | St 14.6.2000 8:19:43

Skrytá ulice 2 Brno, tam Vám snad poradí. Zmámí co tam prodává taky o Centerpinu uvažoval.

Robin | St 14.6.2000 8:36:15

Taky jsem nad ním asi před dvěma lety přemýšlel, jenže na krámě nikde nebyl (v Praze). Pak jsem jej objevil v bazaru a odradila mne cena - 2500 Kč. Jestli mᚠmožnost, vyzkoušej si tenhle způsob lovu s nějakým muškařským navijákem (předpoklad je co největší průměr cívky, její kvalitní uložení a neměla by být "krytá") a uvidíš, jestli Tě to vůbec osloví.

Martin M. | Čt 15.6.2000 13:53:36

Jestli maji v Brne na Skryte centrepiny nebo ne nevim, ale sam uz bych tu odvahu znovu tam jit nenasel! :-( Jinak souhlasim s Robinem.

Jan | Ne 30.7.2000 23:57:00

Koupi centerpin v Čechách je téměř nemožné, před pár lety bylo možno koupit částečně plastový centerpin od Shakespeare. Do repibliky se jich dostalo něco přes 10 ks ja sam o dvou vím. Jeden z nich vlastním. Další možností je narazit na něco po bazarech a podobně. Mnohdy prodávající neví co má, a tak je cena může být velice přijatelná. Jedinou spolehlivou cestou je zakoupit centerpin mimo republiku. Nejblíže to budeš mít asi ve Vídni f. Grabmayer http://www.fishweb.at/grabmayer . Bohužel zde je cena dost vysoká, ale stojí to za to.