Rybářské www stránky

Zajímal by mne váš názor na kvalitu a úroveň CZ stránek o rybách (prodejci, výrobci, organizace, diskuzní stránky apod.). Mám pocit, že obecná úroveň rybářských webů pokulhává za jinými obory. Osobně mám zkušenost, že kvalitních web stránek je jen pár a zbytek je buď bez valného obsahu nebo zoufale neaktualizovaný. Není problém najít e-shopy a katalogy (a to i jinak renomovaných značek), které nebyly aktualizované třeba 2-3 roky. Předem díky za reakce a vaše názory.
Autor diskuse: prkin - Profil , 24.3.2007 všeobecné - ostatní

profo - Profil | Pá 13.4.2007 7:21:22

prkin : to co píšeš je věc, která je v našich podmínkách dosti nesplnitelná. jediné jak na to by bylo dát více prodejců či dovozců dohromady. A to si dost dobře nedovedu představit. Spíš to vidím jako zdraví konkurenční boj a proto na stránkách nalezneš třeba jen 2-4 značky a u dovozců jen to co je jejich pivem..;-)

Jinak tam kam chodím nakupovat na netu, tak jsem spokojen. při výběru nových upřednostňuji kvalitu v podobě podrobného popisu a samo plně vypsaných obchodních a reklamačních podmínek a samozřejmě s cenou u každého výrobku.

Martin Samek - Profil | Pá 13.4.2007 6:49:09

prkin:Bysnis-Já na bráchu,brácha na mě.

prkin - Profil | Ne 25.3.2007 15:23:09

Já osobně nejvíc postrádám web, kde by se dal sehnat široký a aktuální sortiment. Většinou se shop specializuje na 1-2 značky a od ostatních má jen pár druhů zboží. Jinak souhlas s tím, že popis produktů je dost často mizerný

daemon.aeon - Profil | So 24.3.2007 12:42:05

Taky využívám poslední dobou jen nákup přez net, s kvalitou ryb.e-shopů jsem spokojený.Nejraději nakupuji u"tomas-carpio"a"carpproduct" (dobré ceny a dobrý přístup, tak to má být!:-) )

DR-VOŠTĚP - Profil | So 24.3.2007 12:12:07

jo přesně tak moje řeč internetoví obchod je pohodovej nákup z domu ale jak tam nejsou ceny nebo obrázky a podrobnej popis du ze stránky ven.Největší jednička je u mě BRAUNSTAR.Tam je všechno jak má být.

Vaclav - Profil | So 24.3.2007 10:50:13

Ahoj-jmenovat žádné www stránky nebudu,ale když si chci něco koupit a vlezu na jejich stránky a oni mají zboží bez ceny,,,tak to by mě trefil šlak,,,,,,,,,většinou se mi internetové obchody líbí a jsou dobře přehledné.