Buštěhradský rybník

Chci se zeptat,jestli s tímto revírem máte někdo nějaké zkušenosti.Chystám se tam vyrazit,ale skoro vůbec to tam neznám.Jestli víte,na co tam třeba chytat,čím vnadit,jaká je tam hloubka a typy na nějaké dobré fleky,tak napište.Díky moc.
Autor diskuse: Elda - Profil , 13.3.2007 kaprařina - revíry, cestování

anguilla - Profil | Út 13.3.2007 16:17:29

Presne tak, minulý týden jsem objížděl revíry kolem Kladna, abych to zmapoval a rybník v Buštěhradě, je uprostřed vesnických baráků, nic moc pěknýho. Hřebečská přehrada má krásnou barvu a čistou vodu, ale ještě jsem tam nechytal, když jsem s kamarádem revíry kolem Kladna, tak asi zůstanu stále u Záplav! Sice je tam velký rybářský tlak, ale to kompenzuje velikost a nemožnost vypuštění.

Siral - Profil | Út 13.3.2007 16:02:30

presne tak ako spomína Turňa, choď radšej na Turyňský rybnik -inač nazyvany aj Zaplavy, alebo na Hrebeč - je to tam celkom pekne zarybnene a da sa zachytať. Hrebec je maly, ale na Zaplavach to mas asi lepsie. Tip na flek - chod az do Tuchlovic a tam uvidis pri ceste za podjazdom rad topolov pri parkovisku, tak prejdi okolo nich smerom od dediny ku hradzi, asi tak po 60-70 metroch si na mieste je tam taky rovinka dlha asi 40m. Asi 10m od brehu je pozdlž brehu jama akesi stare koryto alebo nejaka ryha - tak skus to tam. Daj vediet ako si dopadol.
Veľa šťastia.

Turňa - Profil | Út 13.3.2007 13:15:06

Já nevím kolego, pokud máš ma mysli Buštěhrad v okrese Kladno, tak bych asi váhal. Revír /rybník/ je vprostřed obce a pokud vím, tak městečko Oty Pavla dosud nemá kanalizaci. Vem to raději na Turyňský rybník - je to o pět kilometrů dál směrem na Karlovy Vary.