bivak Resident Tandem Baits

Chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s tímhle bivakem. ps.má odepínací podlážku????????????
Autor diskuse: freefish - Profil , 4.2.2007 kaprařina - náčiní, doplňky

dasty carp - Profil | Po 5.2.2007 8:40:39

Vase zprava

Vojtěch Přikryl | Po 5.2.2007 8:34:42

Bivaky z Laminátových tyčí jsou skvěle prostorné, ale poměrně dlouho se staví, hlavně ve větru je to wopruz, nebo rychlé balení před bouřkou. Jediný bivak, který splńuje rychlostavitelnost je Hagor Two Man ... 15 sekund a je hotovo! Bivaky s trubkovou, žebrovou konstrukcí jsou sice nižší, ale lépe odolávají nárazům větru a lépe se v nich hromadí teplo. Nevýhodou pro mě u těchto bvaků je jak říkám, jejich malá výška. Slídové okna neřeším, stejně se každé zapaří a je vidět "xxxx"
V dnešní době bych si dobře rozmyslel jestli trubkovou nebo klasickou kontrukci. Já bych volil typ "garážových" bivaků.

Unca - Profil | Ne 4.2.2007 10:06:46

Tenhle bivak má známej co jezdí převážně na Pálavu a nemůže si ho vynachválit. Prej je hodně prostornej i pro dva rybáře, ale oni nespí na lehátkách, májí nafukovací matrace. Já osobně bych ho nechtěl protože neberu nic co má laminátové tyče a není garážové konstrukce.

kozlikl - Profil | Ne 4.2.2007 10:05:50

Rezidenta používám jednu sezonu.Asi tři bivi jsem vystřídal a musím říct že tohle je opravdu držák. Z počátku jsem tomu nevěřil,že poláci udělají takhle slušný bivak.Podlážku odepínací nemá ale je opravdu z dobrého materiálu a velmi prostorný. V loni jem prodělal čtyřdenní prudký déšť a vítr na Bukovince a opravdu do něj ani nekáplo.

freefish - Profil | Ne 4.2.2007 9:16:42

?????????????????????????????