Lipno - Kovářov a lov na boilie?

Ahoj- první týden v červenci jedu na týdení dovolenou na Lipno obec Kovářov- chata bude asi 25 metrů od vody a rád bych tam zachytal na boilie + syn na přívlač. Budu rád za všechny Vaše postřehy z těchto míst.
Autor diskuse: Jarin - Profil , 15.1.2007 kaprařina - revíry, cestování

Vendy <°)))>< - Profil | So 17.2.2007 15:29:32

skoč do lodičky nebo huntera a mazej na druhou stranu.Přímo naproti nově opravené Nobisovo loděnice je břeh s vyšší trávou kde je pár vysezenejch kaprařskejch fleků a kde se po přikrmování slušně loví,ale pro mě bylo a je nejlepší chytat z loďky více směrem do Kovářovské zátoky, kde je voda prorostlá travinama a je tam spousta zaplavených pařezů,které by si teď ,při součastném stavu vody viděl nad hladinou.Nemusíš zběsile kupovat Richworthy a jiné předražené koule,ale zajdi si v klídku do Makra nebo Glóbusu,nakup kilové plechovky kukuřice Bonduel nebo i jiné , 5kg šrotu ječného a 5kg šrotu kukuřičného .Pěkně do tuha promíchej a každej den si prohoď flíček na kraji travina uvidíš.Každej rok tam tráví moje rodinka dovču a tak to tam mám prosondované na centimetr.Ráno se bav kaprama a cejnama a pokud vláčíš,tak nádherné zážitky mezi pařezama s okounama a štíhlatama.
Přeji krásnou dovolenou a ať Ti vyjde počasí,to je na Lipně to nejdůležitější .o)

rybomil | Út 16.1.2007 7:24:56

Plánujeme taky buď poslední týden v červnu ,nebo 1. týden v červenci do těch míst. Kámoši budou kaprařit + mrtvá na noc, já převážně vláčet ( podle počasí ). Pokud budou vlny je to v pytli a bude to max. cejnofeedrování apod.
Je tam jeden top flek, ale z pochopitelných důvodů nechci prozradit, aby tam kámošům někdo nelezl, bo tam budu, pokud pojedu taky jen host.

Miras - Profil | Po 15.1.2007 22:29:34

Jarin: nechoď ale až moc doleva, mohl bys narazit na pařezy, pokud se Ti však podaří najít místo, kde začínají, máš reálnou šanci na záběr od slušné ryby (bude-li schopen ji zdolat).

Pete - Profil | Po 15.1.2007 22:25:53

nejsem sice kaprař ale řekl bych že lipno takl trošku znám a jak píše m.kindl vítr je na Lipně hodně důležitej - nejlepší jižní - jihozápadní

m.kindl - Profil | Po 15.1.2007 22:00:12

Na Kovářově jsem zažil svoje nejlepší kaprový sezony,určitě vyzkoušej kukuřici na panáčka s jahodou JAM od Richworth a opatlat olovo něčím jako šrot nebo medhod mix.Je tam relativně mělko a jestli chytíš vítr do tváře tak se dají nachytat pěkný kapři.Je tam pískový dno daleko od břehu a myslím že když půjdeš od kovářova do leva až na takovou špičku nebo spíš výběžek do vody tak je fakt reálná šance,hlavně v týhle době.

Dromi | Po 15.1.2007 12:34:14

Také se chystám na Lipno a líbí se m blízkost Vaší chaty od vody je možný nějaký kontakt na toto ubatování dík.