Jihočeská povolenka v Týnu n. Vltavou

Ve druhé půlce října jedeme na týden rybařit na Lužnici do chaty v osadě Permoník u Týnu n. Vl. Máme celosvazovou povolenku, ale kolega jen naši krajskou. Bude proto potřebovat týdenní povolenku pro Jihočeský kraj. Měla by být k dostání v rybářských prodejnách v Týnu n. Vl. a v Písku. Nástup na dovolenou máme v sobotu a jedná se nám o to, zda povolenku dostane kolega ihned na místě nebo je s tím spojené nějaké delší papírování a pro povolenku si bude muset zajet až v pondělí. A na závěr: jestli po skončení dovolené může vyplněnou povolenku nechat v prodejně, kde ji zakoupil nebo ji musí zaslat přímo na Jihočeský rybářský svaz. Díky za radu.
Autor diskuse: Pavel MN - , 27.9.2006 všeobecné - nástrahy, návnady

Haninka - Profil | St 27.9.2006 8:52:14

Nebo na náměstí v ryb. potřebách Macháček (asi 4 domy nad cukrárnou) - vždy spokojenost. A hlavně ti tam poradí kde a co právě bere. Myslím, že mají v sobotu do 12:00 a je možné tam potom povolenku odevzdat. Jinak myslím že ten kdo povolenku vydal ji musí vzít i nazpátek. Ale to nevím určitě, tak mě popř. někdo opravte.

profo - Profil | St 27.9.2006 7:27:14

jak píše misel, a to co s ním potom je myslím na dohodě.

misel - Profil | St 27.9.2006 7:23:11

v Týně je nejlepší si hostovací povolenku koupit v rybářských potřebách (pí. Koberová) naproti autobusáku, mají tam otevřeno i v sobotu.