Jak lovit na ÚN Rozkoš

Jak, na co lovit a jaké ryby mám lovit na ÚN Rozkoš.
Dík
Autor diskuse: rybarek - , 10.8.2006 všeobecné - nástrahy, návnady

carnigie - Profil | Út 3.4.2007 9:46:50

Kapři ti berou snad uplně na všechno. Velikost je opravdu špíše mezi 30-45cm. Když se ti povede chytit větší, tak je to opravdu kolikrát štěstí. Velcí kapříci tam ještě snad nějaký ješte jsou. Minulý rok jsem viděl vytáhnout asi pět kaprů nad 10Kg.

Hugo Fisher - Profil | So 23.9.2006 11:00:08

rybarek - to zalezi na tom, co chces lovit..? :) Jak pisi ostatni, hodne lidi jezdi na Rozkos na kapry (spis kapriky :) ).. Ja tam jezim zasadne na okouny (38+).. V zime (snih) pak na candaty. Vse vlacka. Ale daji se tam chytit i stiky (zacatek sezony - pak uz jsou dost vybrane). .. No, a pokud potrebujes nastrazni rybicky (spis male - spica na okouny), tak ted je cas, bo je jich tam hafo! .)

Aleš L. - Profil | So 23.9.2006 10:50:27

Ahoj!
Rozkoš je typickyý revír na kapry. Při vhodných podmínkách-nejlepší je silný vítr a déšť se jich tam dá nachytat opravdu hodně. Horší je to s velikostí. Opravdu velkých kaprů tam mnoho není. Pokud chytáš na boili tak do července sladké a pak už do smradů. Druhou nejlovenější rybou ,pokud nepočítáš plotice a cejny je tam candát. Dost záleží na výběru místa. Ideální je přelom hloubky a mělčiny s tvrdým dnem. Bohužel takle místa jsou často plně obsazená těmi co to tam dobře znají. Candát bere spolehlivě na začátku sezony,přez léto je to slabší a pak s ochlazením zase začíná být aktivní. Já preferuju lov na gumu. Nejlepší kolem vánoc,pokud je zataženo a chumelí. Zas ale záleží na místě. Jsou tam i lidi,kteří dokážou chytit i 120 ks candátů za sezonu. jenom si nedokážu představit,co s tím asi tak dělají. Je mi jich líto. A.

Noe | Čt 10.8.2006 6:05:23

Kapr, kapr, kapr, kapr a kapr. Stačí menší háček, rohlík a můžeš masakrovat, ulovení dvou kapříků zabere tak 10-15 minut.

Georgino - Profil | Čt 10.8.2006 1:16:46

Je tam, hodně malých kaprů, candáti, okouni, štiky...no prostě když to trošku umíš tak si zachytáš.Napiš přesněji co chceš vědět.