FISH HUNTER HB 360

Zdravim, ma niekto skusenosti s clnom FISH HUNTER. Chcel by som kupit FISH HUNTER HB 360, (aky je rozdiel medzi HB 280 a HB 360 okrem dlžky) zaujimali by ma prakticke skusenosti s nim, technicke parametre som si uz zistil. Dakujem
Autor diskuse: Salvelinus - Profil , 28.5.2006 všeobecné - ostatní

Kubrt | Út 30.5.2006 21:49:44

Mám HB 360 už několik let a jsem s ní docela spokojený až na jeho docela tenké sváry,které rády praskají a opravy jsou docela komplikované.Nám praskla hlavní komora a byli jsme docela rychle bez vzduchu ale ani tak bych se nebál jeho utopení,pokud nejsi daleko od břehu.Používám ho nejčastěji na řece(jen někdy používám ochranný návlek).Vesla, které se k němu většinou prodávají jsou z nekvalitního plastu a moc nevydrží.Já jsem si k němu pořídil "zcadlo" a elektrickou MinnKotu a považuju to za docela dobrou kombinaci.Taky by jsi měl zvážit jestli budeš na něm chytat sám nebo ve více lidech.My jsme na něm byli ve třech a moc místa tam pro nás nebylo,ale ve dvou se na něm dá i s udicema přespat na vodě.pokud jezdíš k vodě autem tak bych si být tebou rozhodně koupil kompresor na foukání do zásuvky zapalovače,protože žabou co je ke člunu je to otročina.A jinak bych plně souhlasil s názorem Pabla ve všem co napsal.HB 360 taky odneseš na rameni a do druhé ruku můžeš třeba vzít udice.Tak ať jsi s ním spokojený!

Pablo-fish | Po 29.5.2006 9:24:49

Mal som pred časom HB280 aj s ochranným návlekom, ktorý ho spevnil - dalo sa aj stáť. Jediná výhoda (podľa mňa) je tá, že sa dá zbaliť do auta. Na rozbalenie a zbalenie potrebuješ čas a keď vonku prší, zbalíš ho mokrý a musíš doma dosušiť. čo sa mi na ňom nepáčilo? Vysový vztlak a nulový ponor- už pri menšom vetre som sa išiel uveslovať bez efektu, na sedenie a veci málo miesta - max. dvaja, ak však nesedíte na bočných valoch. Ak má dlho vydržať, mal by sa v zime skladovať mierne nafúknutý v interiéri, čo zaberá miesto. Ďaľšia vec, pri love (ak používať na ten ktorý spôsom trojháčiky) mušíš dať sakramentský pozor na prepichnutie. Kamárát utopil čln a výstroj, keď mu zmietajúca ryba zapichla voľné háčiky do hlavnej komory. Radšej kúp menší čln do 50 kg, ktorý dáš aj na strechu auta.