Strana zelených

Co říkáte na rostoucí preference strany zelených . Bylo by její působení v parlamentu přínosem ( samozřejmě z pohledu rybáře). Myslíte že by se líp prosazovaly změny v zákoně o rybářství o kterých se tady vedou diskuze, např. horní míry ryb, omezení množství úlovků, denní doba lovu a mimo to i teď často diskutovaná regulace toků?
Autor diskuse: mirek-zl - Profil , 7.4.2006 všeobecné - ostatní

Dodlinka - Profil | Ne 9.4.2006 9:06:55

Peppino: Já jsem chlap vole :-)

culik - Profil | Ne 9.4.2006 0:03:01

Dodlinka jestli ty nemáš trochu nazelenalé botičky ,jinak by jsi jako rozumně uvažující chlaptakovou kravinu nemohl napsat.Zelení NÁS mají v pr....li jde jim o koryta.čau

jira | So 8.4.2006 22:51:33

Radši ne u nás budou bagrovat konečně potok a maj k tomu takový výhrady chtěj jen koryto což je jako když by to nebagrovali tůňky a zátočiny nechtěj tak jakej přínos kecaj do všeho i když tomu nerozuměj.

Třéďa - Profil | So 8.4.2006 22:40:19

ALL: Je to trochu mimo zelene tema jedne klasicke bezprogramove strany, ale na strance http://www.politicalcompass.org/ si muzete udelat zajimavy test: The Political Compass

xycht - Profil | So 8.4.2006 20:27:06

kope: podle mě jim je nějaká horní míra někde .... :-) Temelín, dálnice a kožešiny - tim to končí

kope | So 8.4.2006 19:50:44

No, jestli budou řešit všechny problémy tak jako kormorány, tak si myslím, že asi moc ne.Možná by se pár dobrých nápadů našlo...Např. horní míra ryby by byla zajímavá.

Peppino | So 8.4.2006 19:10:17

Noe dobrý,čeče! Trefil jsi tak 2 s udílením moudra. Potěšilo mě,že jsi tu metaforu tak prožil.Zase mě štve ,když jsem tak neobratně odvedl pozornost od jádra věci.Ono to mělo opravdu osovit ,ale Dudloša teda ne.Desítka je víc bokem.

PJ - Profil | So 8.4.2006 18:59:08

Přece jenom si myslím, že starna zelených do parlamentu patří a nemyslím si ani, že ekologové budou jásat nad přemnoženým kormoránem. Tahle parta ale nejsou ekologové, snad až na jednoho. Vypadá to opravdu na druholigové pseudopolitiky, kteří doufají, že nasedli do autobusu do parlamentu. Škoda, že za dobu absence fungující strany zelených se ekologické snahy rozpadly do různých uskupení, které politické ambice nemají, pak může vzniknout takováto grupa. Ještě na okraj, ekologie je exaktní věda, ne synonymum idiota, který provrtá povodňovou hráz kvůli žábám.

Frostty - Profil | So 8.4.2006 18:48:12

xycht: přesně tak..není to myšleno vůbec upřímně:)

xycht - Profil | So 8.4.2006 18:47:03

Noe: Máš asi pravdu, ale to, že tady devastuje vody Kormorán, je zásluha právě těch zeleně naladěných. Mám přírodu, zvířáta a vůbec všechno živý rád a to i přesto, že občas zabiju rybu a vezmu si jí domů, ale nemůžu se ubránit pocitu, že Zeleným nejde o přírodu jako takovou, prostě jsem přesvědčen, že to není upřímný zájem, ale v případě Zelených jen byznys a politika.

Jakto, že Zelený nedemostrujou před Draslovkou? Jak to, že nerozpoutali mediální kampaň podobně jako to sami udělali v případě svých volebních preferencí? Dovolím si odpovědět - protože jim je to u prdele! PS: Jinak snažim se začínat u sebe a to tím, že když sem u vody tak při odchodu po sobě uklidim a k rybě se snažim chovat slušně.

Frostty - Profil | So 8.4.2006 18:46:11

Noe: řekl si to velmi hezky, holt seš jeden z těch kterej dokaže stahnout do hloučku většinu lidí:)) Já ti nevím ale ja se na stromy nevracím..aspoň ne zatim...co teprve až přindou "výhulácí"(zelení)??? nějak se mi nechce věřit že Ti lidi s kterejch mi naskakuje kopřivka nám to tu neposerou, ted pro změnu nemyslím celkově ..ale myslím rybářství...větší organizovanou bandu "retardů" sem ještě neviděl..jo vlastěn jo...ale to je jinší téma:)

Pvl - Profil | So 8.4.2006 18:41:58

Pepino : mělo to být jako doporučení . EDIT : že jsou všichni stejní jsem raději ani psal :o)

Noe | So 8.4.2006 18:40:16

ALL - citáty tipu vždyť já bych mohl být děda jsou scestné, neb 15letý má někdy více rozumu než ten děda. Všichni jsme si rovni. Jinak je jedno jestli tam budou modří, růžový, oranžový, zelení, vždy se budou dohadovat o tom kdo koho napadl. Dokonce tady někdo nastínil že se zelenými dostaneme na stromy, ale kdeže na stromy se vracíme i bez nich, neb se stačí podívat kolem sebe. Zkuste každý přidat něco do systému a bude nám všem lépe. Ukažte svému okolí, že to jde i se slušností a úsměvem.

Peppino | So 8.4.2006 18:39:17

Pvl -,jak to myslíš příteli ? Někomu přiznáš názor ,ale vzápětí ho chceš přehodnocovat ? Vždyt Dudla řekla jenom svůj názor, to se snad cení,ne! Akorat ty počty teda ...Některý kolega vzpomenul pár řádků níže : - nikdo se nebude nějakou mírou kapra zabývat,doba chytání atd,atd, myslím na úrovni nejvyšší, TAK TO MUSÍM JEN SOUHLASIT. Takové žabomyší problémy se nehodí pomalu probírat ani tady,natož v našem OLIMPU. Stačí se podívat na záběry ze sněmovny při interpelacích,nebo jak kamera zaznamenala při posledních volbách loučení těch poslanců co neobhájili a musí padat z teploučka ven.Ti ,co si šli po krku , MODŘÍ,KOMOUŠI,LIDOVCI,REPUBLIKÁNI,chudáčci,jak si plakali na ramenou,loučili se,tak snad někdy příště,toho utěšování.Sladký život v háji. normálně na blití.jedno velké divadlo.Když jim jde o výhody,nikdy na sebe nezapomenou.Pamatujte si kolegové rybáři,že vždy v každé době, at za první republiky nebo později ,v této době obzvláště : JE JEDNO NA JAKÉM KONI DOJEDU DO CÍLE - SNĚMOVNY, JESTLI JE ČERVENÝ, MODRÝ,ZELENÝ,ČERNÝ.Ale jen když tam dojedu a je vystaráno!Kapři si rybník nevypustí,že !

Pvl - Profil | So 8.4.2006 18:02:58

Dodlinka : Když tak fandíš zeleným, tak mi řekni , jak se angažovali v té otravě Labe . Najivně jsem si myslel jaký kolem toho udělají rámus. :o( A ejhle ono nic ! Máš nějaký názor, neberu Ti ho, domnívám se že by jsi jej měl přehodnotit .

Frostty - Profil | So 8.4.2006 17:51:05

dodlinka: jak sem už řekl...naivní to žena:)))

Peppino | So 8.4.2006 17:32:58

Dodlinko,děvčico,děvčico !Dyk já bych mohl být tvůj děda ! To umíš počítat jenom do dvou? Vždyt ty máš oči jenom pro toho pol.turistu Bursíků /omlouvám se PJ že jsem mu sáhl na autorská práva / nebo našeho vzácného pana premiéra. Lidi jsou nepoučitelní,dostanou přez držku a jen se otřepou ,znovu tam tu hubu natahujou.Já bych 99% POLITIKŮ NAZVAL KORYTÁŘE ! Každá strana se na rybáře vys - - e.Po volbách tuplem ! Jde jim vždy o jediné : prebendy,imunitu, VYTŘÍSKAT CO SE DÁ.. Ukažte mi jediného čestného a jeho stranu bez maléru.Pokud se rybáři sami o sebe nepostarají ,jako že asi moc ne ,tak budeme bojovat nekonečný boj dál. Vždyt zelená není dobrá ani kořalka,na začátku je sladká jak nutrií hovno a pak se po ní pěkně bli- - .Tak proč zelený? Amen.

pikoš - Profil | So 8.4.2006 17:07:42

Dodlinka: Pokud zelení projdou, tak stejně potáhnou s levičákama. Na to tam mají svoje koně.

xycht - Profil | So 8.4.2006 17:04:34

Dodlinka: Odkdy znamená nevolit zelený, volit paroubka? :-)

pikoš - Profil | So 8.4.2006 17:03:52

PJ: To jako myslíš Zvědavce nebo Národní stranu?

Dodlinka - Profil | So 8.4.2006 17:01:39

Jasně. Jděte volit pana Paroubka a jeho maskovanou komunistickou stranu a až nám ze všech řek udělají betonové kanály tak nadávejte na ekozmrdy.Právě teď po povodních je doba, kdy nějaké zelené budeme ve vládě hodně potřebovat. Jinak tu žádní kormoráni nebudou, protože v betonových kanálech nežijí.

xycht - Profil | So 8.4.2006 16:39:38

vraník: přesně tak...

PJ - Profil | So 8.4.2006 15:52:03

vraník: já bych ekozmrdy bral, ale tohle jsou političtí turisti, Bursík už byl snad všude.
pikoš: tohle není zrovna reprezentativní zdroj

vraník - Profil | So 8.4.2006 15:46:34

více kormoránů, méně dálnic, více ekodaní na auta, méně obchvatů měst, více..........jak říká klasik v Jáchyme hoď ho do stroje "ekozmrdy nebrat !!!!!"