Mapy

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli máte skušenosti s mapami vod u nas v CR.Chystam se na nejakou specialni mapu jenom ceskych vod,potreboval bych o i s cislem reviru atd.
V casopise kajman je Atlas revíru cr a Reviry Cr na CD.
Chtel bych se zastavit k tomu softwaru na CD jestli stim ma nekdo skusenost nebo kde se da sehnat demoverze.
Jeste take bych se chtel zeptat jestli existuje podbny software pro rybare?
S podravem X
Autor diskuse: XP - , 28.12.2005 všeobecné - ostatní

prkin - Profil | Čt 29.12.2005 11:01:33

Filous - tak to jsme dva. Taky mám docela podrobný autotlas jako pomůcku k dohledání příjezdových cest atd. U soukromých revírů bude asi problém s tím, že vznikají (a zanikají) jako houby po dešti.

Filous - Profil | Čt 29.12.2005 7:54:25

prkin - to měřítko řeším podrobným autoatlasem, rybářský atlas mám k vyhledání určitého revíru kde přibližně leží, ideální je na řeky, protože tam jsou zakresleny hranice revíru. JKh - je pravda, že jsem tam určité soukromé revíry nenašel.

JKh - Profil | St 28.12.2005 18:02:19

Atlas mam taky, co bych mu jen vytknul aktualizace by mu taky slusela, zejmena soukronych vod!!!!!! Nektra cisla na spravce tak "deset" let stare!!:-))

prkin - Profil | St 28.12.2005 17:53:05

Souhlasím s Filousem. Mám atlas ( i kompletní sadu jednotlivých map od Geodezie i Sohokart) a myslím, že atlas je dost dobrý. Jednotlivé skládací mapy nebrat - nepraktické a po pár použití se trhají v ohybech. Atlasu bych vytknul jediné - relativně málo podrobné měřítko - více podrobností by mu rozhodně slušelo.
CD s rybářskými revíry mám - už bych do toho nešel. Je dost nepraktické a využitelnost je minimálně diskutabilní (podotýkám, že jsem nadprůměrně zkušený uživatel desktopu i laptopu). Atlas používám i když jsem doma a mám nastartovaný PC.

Filous - Profil | St 28.12.2005 7:13:10

Kup si rybářský atlas a vykašli se na CD, teda jestli nenosíš k vodě počítač.V tom atlase jsou svazový i nesvazový vody i s číslem revíru. Kupoval jsem ho letos a stál kolem 300,- Kč, myslím si, že je dost povedenej.