Jak uvarit doma 100 kg partiklu?

Znate to, napred se to musi namocit, potom povarit atd. Ale jak to delate, kdyz potrebujete partiklu napr. 100 kg?
Autor diskuse: kapricek - Profil , 13.11.2010 kaprařina - nástrahy, návnady

kapritoma - Profil | Út 10.4.2012 16:32:08

Zdar dávná příprava na koblov brácha v akci dvě várky a máš min. 80 kg

martin007 - Profil | Út 10.4.2012 16:00:31

Jediné smysluplné vaření partiklu

Obiš - Profil | Út 10.4.2012 14:36:19

Hofi je můj člověk. Od té doby co sem se oženil mám k dispozici zabijačkový kotel. To je prostě luxus. Ještě sem 100 kg nikdy nevařil,ale myslím,že bych to za dopoledne v pohodě zvládl...

hofi - Profil | Ne 14.11.2010 21:47:00

Používam veľký kotol, ale 100kg by som muslel variť na viac krát. V malých hrncoch na šporáku je to dosť náročná /hlavne časovo / makačka...

Kolis - Profil | So 13.11.2010 21:11:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kapricek - >> Zdar, jestltli jsem to nepřehlédl, tak nikdo nespomínal tlakový hrnec, ja ho používám a hóóóóně to šetří čas... ;-)
Ať ti ti chytááá

rices - Profil | So 13.11.2010 14:48:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tu máš dáke kilo gul aj partiklu pred pretekmi na šírave , škoda že sme mali blbý los :-(

mexik - Profil | So 13.11.2010 10:56:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Doma to jde těžko...venku je to lepší:o))

kroupa - Profil | So 13.11.2010 10:43:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kapricek - >> je v tom sice gulas ale partikl by to snelo.