Ukradena rybarska vybava

Ahoj,
Chci pozadat o pomoc vsechny slusne rybare.Dnes v noci mi vykradli dum a zlodeji si odnesli i rybarskou výbavu viz seznam.Pokud by někdo v okoli Zabcic(20km jizne od Brna)narazil na nabídku v bazaru a podobne,dejte mi prosim vedet.Dekuji Lukáš Fröhlich

Shimano Catana CX Float 360+Shimano Catana 2500 FC cena 3800

Trabucco Precision Pro Quiver 3,30m/70gr+Shimano Catana 3000 SFC cena 2700

3krat feedeerova hrazda cena 800

2krat podberakova tyc cena1000

4krat Vydlicky zavrtavaci cena 1200

2krat obyc vydlicky cena 300

Feederove spicky 5 baleni cena cca 2500

Rybarsky obal na pruty mivardi premium 145 cena 1000

Ostatni drobnosti v batohu 1000
Autor diskuse: Lukavec - Profil , 29.4.2019 všeobecné - náčiní, doplňky

Jirka1976 - Profil | Pá 3.5.2019 8:11:57

Taky napisu svoji zkusenost se zlodeji . 1 vykradene auto , jen vytlaceny okynko , jinak zadna skoda , zlodej tam jeste byl , chtel odmontovat baterku . Policii jsem nevolal , on ano , trosku jsem mu domluvil ze tohle se nedela . No prestupkova komise bez pokuty , tvrzeni proti tvrzeni . 2 krat vykradena hospoda , nikdo se nenasel . A 2 krat z garaze rybarske veci , kolo atd . Poprve jsem zlodeje pristihl , vracel jsem se z ryb , kdyz jsem videl tu spoust tak ... no podminka za tezke ublizeni na zdravi a vytrznictvi , tak ze super , jeste jsem platil leceni toho zm.da , ale nic nestacil odvezt . Po 2 mi ji vykradl mistni znamy zlodej , znali jsme se . Skoda 70000 , nic jsem zpet nedostal , nemel majetek . Dostal 6 mesicu . Alespon jsem mu pak pokazde co jsem ho potkal domlouval ze tohle delat nemel . Skoncilo to tim ze prodaval drogy , ja se to dozvedel a naprasil ho . Dostal 5 let a dozvedel se ze jsem to byl ja , at vi ze jsem nezapomel . Po 3 letech v kriminalu chcipl . Ano zvirata umiraji , tihle parch.nti chcipaji . Na garaz jsem dal trezorovy zamek a od te doby mam klid . Melo by to tady byt jak v Americe , chytis zlodeje , nakrmis ho olovem nebo nechas roztrhat psem . A byl by tady klid .

ZV69 - Profil | Pá 3.5.2019 12:49:30

Uvítací výbor pro pro nezvané hosty :)

u x a - Profil | Po 29.4.2019 10:13:11

těch catan je škoda:-((

Denny - Profil | Pá 3.5.2019 12:58:19

Jirka1976 >> V Americe se krade stejne jako jinde. Ne vsude,ale hlavne v nekterych velkych mestech a jejich periferiich je to hodne znat.Jenze kazdy zlodej vi,ze jde do toho s tim,ze to muze byt jeho posledni kradez.Primerena obrana je nejvetsi zhovadilost,jakou mohl kdo vymyslet a stejne tak v postate nemoznost ochrany sveho majetku,tak,jak je to doma. Zabezpeceni je sice relativne hezka vec,ale majetek jako treba pes nebo bouchacka opravdu neochrani.Spatne zakony,nechut policie neco resit , liknavost soudcu ,vychcanost pojistoven a nemoznost domoci se sveho prava a nahrady skody nahrava jednoznacne lumpum. Politici se neustale ohaneji zapadem,tak co prijmout nektera jejich pravidla na ochranu majetku.Ono nejde o to,ze kazdy,kdo zjisti nejakeho lumpa ve svem baraku nebo na svem pozemku bude hned strilet,to neni ani tady,ale ta moznost existuje a zakon a pravo je na strane poskozeneho a o tom to cele je.

Jirka1976 - Profil | Pá 3.5.2019 12:56:04

marmyš >> to vis ze jo . I kdyz ti nekdo ukradne cigara za 100 tak porad je to zlodej . V kriminale makat , vydelavat na zradlo , provoz a splacet skodu . Kdo nebude chtit tak trestat , mucit . Tvl ja bych to tam delal i za minimalni mzdu , to by byla prace pro me . Vrahy , znasilneni ditete , ten by proklinal i den kdy se narodil . Proste to tam musi byt takovy aby se tam uz nikdo nikdy nechtel vratit . Jen bych odlisil ty co tam jsou kvuli neumyslne nestastne nahode ( nehoda ) , sebeobrana a tak .

Jirka1976 - Profil | Pá 3.5.2019 10:58:30

Fild@ >> nas system nahrava zlodejum , nasilnikum a nemakacenkum . Policie , ucitele nemaji respekt tak jako driv a pak to tak dopada . Tady ve skolce 5 letej nevychovanej haj.lik kope do deti i ucitelky , ta ho dala kleknout do kouta . A rodice malem podavali zalobu . Jsem tomu otci rikal , Vy by jste zaslouzil a poradne , nejste schopen vychovat dite a jeste se ho zastavate kdyz ublizuje druhym . Proste je to spatny od zakladu , mladi nemaji uctu ke starsim , nekdy i k rodicum . To co si dnes dovoli 15 vyrostek k rodicum bych si ja nedovolil ani ted a to mi je 43 .

marmyš - Profil | St 1.5.2019 12:24:15

Lukavec >> Chtělo by to sekat ruky za krádež a žádný invalidní důchod.

Jirka1976 - Profil | Pá 3.5.2019 13:59:46

drvoštěp >> u bytu vim ze musi byt cedulka , u zahrady mi tusim rikal ze musi byt take oznacena , snad na vice mistech . Problemy a nervy s tim budou vzdycky , ale pokud to bude svadet na drogy tak mu to jeste pritizi . Ta hlava se da taky zjistit jak to je . A pokud by byl blazen tak je to chyba systemu ze ho pusti na ulici kdyz nevi co dela . V nasem state jsou tyhle veci vzdycky problem , zalezi taky jakyho mas pravnika a jakyho chytnes soudce . Chce to se tvrde branit , vlezl na muj pozemek , vedel ze tam je pes , sel do toho rizika ze prijde o kus nohy ( v lepsim pripade ) . Tohodle bych se fakt nebal . Uz tady byly brutalni pripady co dopadly tak jak mely . Tech 6 cikanu s macetama jak lezli pres plot a rvali ze vsechny zabiji ( nejaka rvacka s majitelem domu v hospode ) , byl to myslivec , doma zenu a 2 deti , vytahl kulovnici a 5 jich zastrelil . Tahalo se to roky ale nakonec nutna obrana . To same ten zasteleny zlodej u zlatnictvi . Nekdy jsou ty rozrudky neuveritelny , ale clovek nesmi sklopit hlavu , zavolat noviny , televizi , napsat Zemanovi , hlavne to tak nenechat .

drvoštěp - Profil | Pá 3.5.2019 13:24:16

Jirka1976 >> Pokud ti vleze někdo na pozemek a pes ho potrhá tak máš problém. Žádná cedulka ti nepomůže. Bulíky a bullmastify chovám od roku 90, a to bylo první co jsem si zjišťoval. Zloděj to zahraje na hlavu, vliv narkotik a budeš mít hoňky. Dostal jsem radu jak na to. Ale je to na delší psaní...

Denny - Profil | Pá 3.5.2019 13:10:33

Jirka1976 >> Jednoznacne souhlasim.Pokud bude vezeni takove,ze se tam lide budou bat byt zavreni ,tak kriminalita bude ubyvat. Delal jsem z klukem,ktery dostal jako mladistvi 15 let za vrazdu.Byl v nejakem gangu v Kalifornii,kde odkrouhnul cernocha. Neodsedel si to cele a kdyz nastoupil po case u nas v praci,tak ubezpecuju te,ze vetsiho drice jsem nepoznal.Nasel si holku,zmenil lokalitu a snazil se zacit nanovo.Tvrdil,ze radsi bude drit jako mezek 12 hodin denne,nez aby se musel vratit do kriminalu. Nevypravel zadne podrobnosti,jen vzdycky rikal,ze si prosel peklem.A jedna zajimavost s policajtama.Zastavili ho kdyz prevazel material,okamzite kontaktovali sefa,jestli to neukradl a kdyz potvrdil,ze pro nej dela a kam jede,tak mu rekli,ze jakmile dodela danou praci,ze ho v tom jejich rajonu nechteji a pokud nechce mit problemy,at se tam nezdrzuje. Pro ne bude uz do smrti problemovy clovek a on to vi,nebude to mit v zivote lehke.

Jirka1976 - Profil | Pá 3.5.2019 13:07:29

Denny >> mas pravdu . Bouchacka ti je dnes temer k nicemu . Vytahl bych ji az v pripade kdy by mi slo o zivot a hlavne nenechal svedka . To je asi nejrozumnejsi . Nejaky straseni vystrelem do vzduchu nebo pod nohy vetsinou obseres . Nechat ji schovanou dokud to jde a pokud ji vytahnout tak i pouzit . Rikam si , radsi budu zavrenej nez mrtvej .

Jirka1976 - Profil | Pá 3.5.2019 10:42:29

MsRanger >> TymCat - 3.5.2019 10:05:26 >> 👍

kakr - Profil | Pá 3.5.2019 8:41:36

Lukavec - >>
Vrátím diskuzi k praktickým věcem.
Pokud ti čórli i papíry (povolenku a RL) nezoufej. Když ve spolku doložíš protokolem od polišů, že jsi byl okraden, dostaneš povolenku za 1/10 původní ceny, současně si nech napsat potvrzení, že jsi byl vlastníkem RL, ten bohužel budeš muset zacálovat v plné výši.

Specialista - Profil | Pá 3.5.2019 7:34:14

Willow >> no ono hodně záleží na osobě soudce (složení senátu), dle možností neústupném právním zastoupení, ale i na mediální sledovanosti. Je to dost složité, byť se to jednoduché může zdát.
Ve výsledku jsou dva obvinění ze stejného přečinu ve shodné výši v naprosto odlišné situaci. Jeden v káznici na dva roky, druhý vytlemenej krade dál.
Paušálně si dovolím tvrdit, že soudci trestají (většinou) neradi (přeplněné věznice), pokud nemá poškozený kousavého advokáta, inklinují ve vymezeném prostoru ku prospěchu obviněného a to i takovým způsobem, kterého si osoba bez právního vzdělání ani nevšimne. PČR jedná defacto stejně, hlavně odradit oznamovatele, podsunout mu při výslechu slovní obrat, který v budoucnu povede k odložení věci, nebo dokonce jsem se setkal osobně se zničením možného důkazu policistou. Některá oddělení jsou proslulá svou leností a vychcaností. Čest vyjimkám.
Co se týče níže napsaného - nic si na něm nevezme.. Snad jen tolik. Exekučně (v mnoha případech automaticky při nezaplacení škody apod.) vymožitelná pohledávka je hodně silná zbraň. On viník někde přebývá a něco jej obklopuje. A opět záleží na osobě exekutora (exekutorské kanceláři), exekutorských zaměstnancích... Vymáhat stejnou věc jedna ex. kancelář defacto odmítne s tím, že na dotyčného je již 20 exekucí, umí v tom chodit a vymáhání je zbytečné. Jiná exekuční kancelář ti pošle vymožené peníze, protože triky těch, co v tom umí chodit, znají a mají postupy, jak se dostat dotyčnému na kobylku.
Žádný závěr jakékoli instituce tedy nikdy nemusí být definitivní.
Paušálně, pro vymožení musíte mít mnoho předpokladů. Krom výše vyjmenovaného chuť a energii.
Paušálně, xindlům se (asi nejen) v ČR daří.

Lukavec - Profil | Pá 3.5.2019 7:05:16

Ještě bych dodal, že po těchto incidentech zvazujul pořídit zbrojní průkaz a koupt kver.Vim,,ze to neni idealni reseni ale nechci nechat ohrozovat rodinu nějakým vyfetovanym hovadem.

já 2 - Profil | Čt 2.5.2019 11:52:17

Tarn >> Ti chytří se nedaj chytit

Lukavec - Profil | St 1.5.2019 11:56:31

Pcr už je na stopě.Už ví o koho prý jde.Dávají to ted dohromady ,tak jsem zvědav co se bude dít dál...