TICA Galant Long Cast GBAT 5000 nebo už nějaké Shimano ?

Zdravím rybáři, neřešil někdo z vás podobný problém? Mám vyhlídl naviják Tica galant, ale za ty peníze přemýšlím, jestli nejít do nějakého toho Shimana např. Jde mi především o nějakou životnost, abych neřešil za rok nové navi. předem díky za názory a rady, Petrův zdar )

Rosyk - Profil | Po 2.2.2015 20:25:55

Donvalderon: tak zrovna já měl 2 typy levnějších Shiman, Navi a myslím Beasta a oba po nějakém čase v podstatě odešly. Půl roku v pohodě, ale pak se začaly kvedlat cívky a naskočily nesmyslné vůle (mají po cca. jednom ložisku). Kamarád si koupil Long Cast hned ze začátku a je spokojený jak želva, vše funguje, žádné vůle. Jezdíme po závodech, tak navijáky opravdu akčně využijeme. Já si je koupil taky. Píši praktické zkušenosti, nejsem odborník, co si zatočí s navijákem na prodejně a pak veřejně vypisuje, že to je špatný naviják! Kdybys ještě dumal nad levnějším Shimanem, projdi si zde reakce lidí na ně, nejsem sám s těmito zkušenostmi, ne nadarmo se píše, že když Shimano, tak Ultegru a víš.

lllukas - Profil | Po 2.2.2015 19:57:29

Donvalderon - >> ahoj tu su precitaj nieco otom navijaku, http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=667083

Vetsinou ti tu pisu jak som si vsimol shimano uchylaci. Toho naviajku sa nemusis vobec bat, osobne ho nemam ale poznam ludi co ho maju a este som nanho nepocul zle slovo.
Je velmi diskutabilne ci je lepsie si kupit shimano za take male peniaze, ked sa dobre zamyslis tak ta urcite napadne ze vtejto cenovej kategorii platis vyhradne za znacku. Skus si zajst osobne do obchodu kde ten navijak mas a pohraj sa snim, a pokial si dokazez odmysliet ze na jednom je naoisane Tica a druhom Shimano, tak myslim ze skor vyberes tu ticu.schvalne daj vediet co si nakoniec kupil. 😊

Vašek74 - Profil | Čt 14.5.2015 23:37:43

Ahoj, mám je od loňského srpna,jsem spokojený.Za ty peníze asi nic lepšího nekoupíš, mají dvě cívky- hlubší na vyvážku,obě hliník-druhá mělčí na odhoz, dvojitá brzda- super věc.Krásně navíjí, silný překlapěč.Tady je hodně muziky za velice slušnou cenu..Nemusí každý souhlasit,ale zatím mi plně vyhovují.Používám i jiné navi-Shimano, Okumu,Penn i Daiwu všechny vel-30-50 menší ale tyhle mám opravdu moc rád.Kdo má jinou věhlasnou značku může mít jiný názor, ale nedá se srovnávat - pokud to bude o stejné ceně.Za mě dobrá volba.