Výběr velikosti navijáku k tomuto proutku.

Chtěl bych se poptat zkušenějších jestli tady tento naviják
http://www.tropicliberec.cz/baitrunner/navijak-shimano-baitrunner-xt-4000-fa-new-2011
bude tak nějak dostačující a vyvážený k tomuto proutku
http://www.tropicliberec.cz/pruty-feederove-pickerove/prut-shimano-aerocast-light-feeder
a nebo je potřeba spíše větší verze.
http://www.tropicliberec.cz/baitrunner/navijak-shimano-baitrunner-xt-6000-ra-3
Autor diskuse: Maragtx - Profil , 28.3.2012 feeder - náčiní, doplňky

Maragtx - Profil | Čt 29.3.2012 17:23:49

Super je že jsem založil tuhle otázku vlastně na uplném nesmyslu a dospěl k tomu že jsem své vytoužené nádobíčko úplně překopal :-)))

Falda - Profil | Čt 29.3.2012 11:14:23

Maragtx >> Aha, tak tim pádem bych si ale nekupoval light, ale aspoň medium. Lépe možná heavy, tomudle lovu zase já moc neholduju, ale zase neříkám, že se mu občas nevěnuju, ale zatim mi stačily pruty medium. možná časem bude i heavy, ale myslím, že i ty si vystačíš z počátku s mediumkem. Přece jenom je to ta střední cesta, vhodná pro většinu lovů. Ikdybys chtěl tahat ty dravce, mě teda dřív na to stačil light :D ale vytáhnout úhoře z rákosu nebo ze stulíků bylo často nad možnosti toho prutu :( takže proto doporučuju medium. A k tomu 4000 naviják a můžes si pískat! Vytáhneš s tim kapra 65 a zabojuješ si a když budeš chtít přejít k normálnímu "krmítkovýmu" feederu, tak s timhle vercajkem nataháš taky cejnů, plotic, ostroretek, jelců a bůh ví čeho ještě nespočet.

HmmmmTakJooooo - Profil | Čt 29.3.2012 10:08:16

Maragtx - >> Light feeder a k tomu Bait :))) lidi vy ste se fakz zblaznili ... az ten brejlatej pan co chyta cejny bude si zacne prdet do trenek bobky taky budes ? bajta na feeder si koupi leda idio- :))) na lighta ... sprchu ledovou a frote rucniky doporucuju