Sraz Kapří pohody 2012

Termín stanoven na 14.01.2012 na tradičním místě "U Zábranských" v Praze. http://www.mrk.cz/kalendar.php?id=22875 .
Otevírám volnou diskuzi na dané téma:-)
Autor diskuse: Miras - Profil , 26.10.2011 kaprařina - ostatní

Optimální výše vstupného. Více peněz = větší možnost sehnat zajímavé hosty ze zahraničí.

A) Stávajících 100,- Kč18%

B) 150,- Kč13%

C) 200,- Kč50%

D) Zasponzoruji to:-)18%

Od 15.11.2011 hlasovalo 141 čtenářů.

Miras - Profil | Po 16.1.2012 9:31:45

Dobré ránko, doufám, že všichni účastníci náročného srazu KP jsou již zase plni sil:-)
Rád bych rekapituloval průběh celé akce z pohledu organizátora.
I když to v sále občas hučelo jako v úle, bylo to přeci jen lepší než v minulých letech. Svou roli hrálo i dobré ozvučení, o které se postaral Maxwell - díkas brachu, ušetřil jsi mi hlasivky.
Troufám si říci, že přednášky patřily k tomu lepšímu, co se za celou dobu konání na KP objevilo.
Precizně a detailně připravenou přednášku o prutech jen trochu srážel Milanův hlas "upravače hadů" - když trochu přidá na důraze, bude to bezchybné:-)
Christian Heymanns - podle mě absolutně nevěděl, do čeho jde - pozitivní je, že se mu u nás líbilo a příště to prý pojme úplně jinak.
Debata o knížce - čekal jsem od toho méně - příjemné překvapení. Netušil jsem, že Michal Homolka je tak dobrý řečník.
Jake Langley-Hobbs. Nechtěl jsem věřit tomu, že to byla vůbec jeho první přednáška v životě. Je pro mě velmi cenné, že svůj "životní příběh" začal vyprávět právě na KP a teprve poté budou následovat "reprízy" v UK. Byl spokojen a přislíbil, že za pár let se u nás objeví s pokračováním. Zvláštní dík patří Vectifovi, který nejen navzdory "absolutnímu vyčerpání" blilantně odpřekládal celou přednášku, ale díky němuž se vůbec podařilo Jakea dostat k nám do Čech.
Projekt www.carpfishing.cz - precizně připravené - přeji klukům, ať jim nedojde dech.
Propalování revírů - kontroverzní téma na závěr. Rád bych poděkoval Vláďovi Krpešovi s Dufínem, že se tohoto téma vůbec ujali. Dufíno se tradičně nechtěl dělit o mikrofon, Vláďa se však nedal a urval si slovo na tak dlouho, jak bylo třeba.
Tombola - tak jsme se v rozdávání rozjeli, že jsme "vydražili" i knížku, kterou si u nás odložil Vašek Adam:-).
Prezentace - myslím, že příjemnou změnou byly ukázka výrobků firem, které nedělají vyloženě rybařinu - konrétně myslím moc pěkné oblečení od firmy www.maskovanivprirode.cz a také firmu Campingaz.
Kvalita akce samozřejmě závisí i na kvalitě osazenstva - tímto děkuji za vytvoření skvělé atmosféry a bezkonfliktní průběh celého letošního srazu KP.
Pro úplnost uvádím, že je již stanoven termín dalšího srazu, a to na 12.01.2013.
Tak čau za rok!
Kapří pohoda - Pavlin, Honza, Miras

Slavík - Profil | So 14.1.2012 22:13:05

Já to vidim maličko jinak,pohoda nesklamala a jediným králem večera se jasně a s velkou převahou stal Dufíno !!! Kdo neviděl a nezůčasnil se může opravdu litovat,přednášku pojal velice lidově a VL.K měl co dělat aby stíhal bránit mikrofon :))
Myslim si že Miras a spol si zaslouží díky !!!

Hope - Profil | Po 16.1.2012 17:58:57

Taky mám nějaké fotečky, tak je sem vložím.Jinak KP ,super každý rok bych řekl lepší-zraje totiž jako víno :-)
Nejlepší přednáška byla jednoznačně stavba prutů o p.Pípala.Z vystavujících mě mile překvapil p.Platil z moc pěknými a hlavně i cenově dostupnými oblečky do přírody.Jediné co opravdu nechápu,proč když to někoho nezajímá nejde kecat vedle :-(,aby ostatní slyšeli...
Miras příště si pořiď dva mikrofony a do toho druhého neustále opakuj,že by jsi chtěl,aby byl klid a ostatní slyšeli :-))))

Maxwell - Profil | Po 16.1.2012 12:06:42

Nějaké fotky z velmi Pohodové akce :-)

Miras - Profil | Po 9.1.2012 10:19:56

Připomínám, že součástí akce bude tradiční sbírka cajku a krmení pro náš rybářský potěr.
Můžete nosit jak použité, tak nové rybářské náčiní, bižuterii (háčky, olůvka, splávky atd.), ale také krmení (plavačkové, feedrové, sterilovanou kuku, foufačky apod.) + cokoliv, co s rybařinou souvisí. Vězte, že nic nepřijde na zmar.
Použité věci budou rozdány dětem v rybářském kroužku, nové věci pak budou použity jako ceny na dětských rybářských závodech.
Sami víte, že dobré skutky sv. Petr bedlivě počítá a vklad do dětí úročí hned několikanásobně:-)))

Miras - Profil | Út 6.12.2011 11:16:36

Další bod do programu:
Jarda Těšínský - Chytání kaprů na zahraničních vodách 2011 +WCC 2011 - video, debata

V.P. - Profil | Út 15.11.2011 14:14:33

k Otázce zadavatele .. Cena vstupného není rozhodující, kvalita přednášek je určitě vždy dobrá, ale žádnou z nich si nepamatuji. Oceňuji lidi jako jsou Vláďa a Dufíno, že se nebojí vystoupit s tím nejchoulostivějším co na téhle scéně je. Zbytek není pro mě osobně zajímavý. Jdu tam proto, že se tam uvidím s kluky se kterýma se vídám z pravidla 1x až 2x do roka a maximálně se vidíme na Fejcu nebo si zavoláme. Tady se dohodnou kšefty, něco se pomění :-)) a akce je zdařilá :-) super, jídlo, pivko a jsem nejspokojenější na světě. Takže jestli bude vstup za dvě kila nebo za kilo pade, není pro mě rozhodující a kvalita srazu se pro mě nezmění. Poslední srazy byly super a já nadmíru spokojen. Důležité je, co chcete z tohohle tradičního svátku udělat a dle toho určit vstupné, asi bych to jako otázku neviděl.