pan K. Nikl nebo Mik kuličky?

Ahoj, vsichni.
Chtel bych se vas zeptat na porovnani techto dvou znacek. Ktere koule jsou podle vas lepsi.?
Kdyz neberete v potaz cenu, kera je u obou vyrobcu vysoka.
Diky za odpoved
Autor diskuse: Jendyn - Profil , 20.6.2023 kaprařina - nástrahy, návnady

Boilies

A) NIKL52%

B) Mikbaits48%

Od 20.6.2023 hlasovalo 79 čtenářů.

murphyy - Profil | St 21.6.2023 20:24:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

cize ci uz Mik alebo Nikl, obe znacky patria medzi moje topky..
keby som si mal vybrat len jednu tak to bude Nikl, napr moj najviac pouzivany kill krill funguje skoro vzdy a vsade aj ked sa krmi niecim inym..ryby to jednoducho chcu..
napr u Lukasa Krasu tam som potreboval dlhsi cas (dni) nez sa ryby rozjeli, ale uz to zvykli byt krajsie kusky..

a presne ako bolo nizsie napisane, treba-resp ja som si uz zvolil nejake moje rady ktorych sa drzim, lebo neda sa skusat vsetko-a aj to bude nakoniec zbytocne pretoze sa dojde k unahlenym zaverom..
moja volba na vyvazku je preto stale kill krill od nikla, a od Mika pikantni svestka, mam aj cast tychto boilies v krabicke nadipovane ktore davam pod hacik zo zaciatku..
inak do buducna planujem vyskusat jednu z novych rady od Mika-tie nedavno priniesli kamosovi krasne vysledky..

potom ked chytam na nahod-snazim sa o co najviac zaberov, tak samozrejme k tomu pridam cesticka, male plovky, male peleteky, dipy ako LUM-ten je inak super..

a na zaver, prichut jahoda fakt robi divy, niekedy ked je rozkrmeny flek a ryby az tak neberu, skuste dat obycajnu hoci aj krmnu jahodu od nejakeho vyrobcu (ja som skusal starbaits jahoda) fakt som sa cudoval ale niekedy to funguje na vybornu ze to prekona vsetky tie rybo muckovite drahe bolies :)

lubic - Profil | St 21.6.2023 9:45:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já si myslím, že je to hodně o důvěře k dané kouli. Pokud kouli věříš a uděláš maximum pro ulovení ryby, tak se šance zvyšují nezávisle na výrobci. Já jsem za ty roky vyzkoušel x výrobců boilies a dospěl jsem k názoru, že na tom až tak nesejde.

Ze dvou zmíněných je mi víc sympaticky Karel Nikl, protože má k tomu hezky udělaný marketing vykoupený cenou, ale co musím vyzdvihnout je přístup prodavačů na jeho prodejně, hezky ucelené řady podložené katalogem, kde se dozvíš na co která kulička byla zamýšlena. Celé je to podle mě jenom o tom, chytit se právě tím marketingem a bezmezně kupovat vše co se v řadě prodává.

Mě se třeba líbí UK výrobci boilies, protože mívají 2-3 příchutě, k tomu pár doplňků v podobě boosteru a esence a tím to končí. U nás má každý velký výrobce x možností a pak tě pohltí rozhodovací paralýza a vlastně člověk neví co pod ten háček dát.

Je hlavně vždy dobré myslet na to, že každý výrobce to dělá pro peníze a je to jeho business a v dnešní době, kdy je těch výrobců tolik se musí snažit odlišit a udělat PR tak, aby jeho koule vyšly nejlépe. Ale třeba příklad otce, který koupil krmné boilies balené po 250g na zkoušku, kdy kvalita těch koulí byla vhodná na krmení chytil svůj osobák (to, že se jedná o krmné, nekvalitní boilies nevěděl) a ryby na to chytal opakovaně.