Konzervace boilie ...

Zajímá mne,jestli máte někdo zkušenost s použitím konzervačních látek při výrobě boilie ať už z vlastní směsi nebo z předmíchané tak ,aby vzniklo boilie, které lze dlouhodobě skladovat (něco jako hotovka). Pište zkušenosti a rady ohledně typů konzervantů, použitém množství ,vlastnostech,atd. Mražení, zavařování a podobné způsoby uchování prosím nepište, jde mi vyloženě o chemickou konzervaci nebo stabilizaci...
Autor diskuse: c.13 - Profil , 22.2.2011 kaprařina - nástrahy, návnady

Libor1 - Profil | Po 28.2.2011 18:27:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Radek Š >>

Takže dávkování je přímo z obalu etikety: 7% na 1kg těsta (1 kg suché směsy+ 12 vajec =cca1,6 kg váhy těsta - množství konzervantu 110g.

Libor1 - Profil | Út 22.2.2011 18:40:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak já používám tento: http://www.tandembaits.sk/uvod/sladidla-a-konzervan​ty/konzervant-do-boilies-500ml.html a spokojenost. Poslední várku jsem válel v listopadu loňského roku a dodnes jsou uzavřeny v sáčcích s klipem. Žádná plíseň atd.

don Ferrari - Profil | Út 22.2.2011 15:12:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

c.13 - >> Preservér od TB 100ml na 1kg vlastní směsi, první jsou z loňska, druhé letošní, skladuji je v PVC dózách normálně v pokoji, stále jsou měkké a voňavé,