Praskajici boilie pri vareni

Prosim, potreboval bych poradit ohledne vyroby boilie ... Muj problem - delal jsem testovaci varku, koule maji barvu i aroma, jak jsem si predstavoval, jen pri vareni jich 1/3 popraskala a zda se mi, ze testo neni moc pojive. Muzete mi poradit nejakou pojivou slozku, ktera by nezmenila barvu a ani aroma? Boilie je na bazi rybi moucky, robin redu a tygriho orechu. A jeste bych je chtel zamrazit, tak jestli je nejaka konzervacni latka. Diky za rady.
Autor diskuse: Martimo - Profil , 16.1.2010 kaprařina - nástrahy, návnady

Sampus - Profil | St 26.5.2010 19:35:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Martimo - >> Skus namiesto varenia parit urcite nebudu pukat.

Batour - Profil | So 16.1.2010 20:14:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Martimo >> na to musíš příjít sam není to tak těžké ale chce to jen skoušet je to jen pokus omil ale každej jednou začínal jednou sám poznáš čeho a kolik dávat aby to bylo nej PS učenej z nebe nespadl..(((((((()))

Batour - Profil | So 16.1.2010 19:16:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vase zprava

Batour - Profil | So 16.1.2010 19:15:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Martimo >>

Batour - Profil | So 16.1.2010 19:14:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Martimo >> dej do toho 15% glutenu nebo albuminu uvař to nech 2dni oschnout a hupky do mrazáku konzervace není potřeba at se ti daří

Ján Pečo - Profil | So 16.1.2010 18:50:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Niekedy staci cast vtacich zobov pomliet uplne na jemno.Popripade cesto nechat niekolko hodin odstat v chladnicke aby sa vsetky komponenty spojili. Osobne niesom zastanca albuminu alebo glutenu. Zhorsuju uvolnovanie atraktorov z boilesu.

Brouček - Profil | So 16.1.2010 18:35:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

a nebo to máš moc suchou a tuhou smes, nebo málo vajec

redy - Profil | So 16.1.2010 18:35:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dej tam vaječný albumin 3-5% to ti pomůže boilies zpevnit.Možná i víc vajec do směsi někdy pomůže...
nebo lactalbumin nebo náhradu za něj lactagel.
Já uvařím a 24 hod nechám oschnout a do mrazáku.Vydrží v poho i několik let

Hermis_s - Profil | So 16.1.2010 18:05:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

supni tam max. do 15% glutenu na smes,popripade psenicnych klicku