Sardinky a játra v boilies?

Mužete mi někdo poradit jak zpracovat sardinky a játra do boilies? Vím jenom něco mállo, že se obojí rozmixuje na kaši a pak se to přidá do vajec......
Autor diskuse: X - Rap - Profil , 15.6.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

Petr.J - Profil | Út 16.6.2009 20:52:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

TULY >> Já už jsem to psal trochu níže, jde udělat boiles i úpně bez vajec, pouze s použitím jater jako pojiva, musí se pouze důkladně rozemlít a potom rozmixovat. Játra jsou, jak jistě jako kuchař víš bílkovina a ta se působením tepla stává tuhou, je to stejné jako u vajec. Dokonce mám pocit, že játra to spojují ještě pevněji než vejce a proto je trochu ředím vodou, asi tak 2 díly jater a 1 díl vody, vejce žádná a koule držeji jedna radost. Opravdu si nevymýšlím, dělám tak boiles už několik let a je to OK. Ještě takový doplněk, hovězí játra pojí nejlépe, na druhém místě jsou vepřová a teprve potom drůbeží. Doufám, že jsi s mou odpovědí spokojen :-)

Jííízda - Profil | Po 15.6.2009 22:06:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Strejda_ Rahul >> X - Rap >> neboj se je dát do mrazáku ..já je nechám den dva zaschnout a pak jdou na mrazák.záběry nastejno.na řece hned první den(aspoň labe) na stojáku už druhej den...většinou.Fakt je to chopný boilie.jako suchou směs drtím luštěninu a přidávám vločky aby tam byla i hrubost..někdy ptačí zob atd záleží na fantazii

Rashid - Profil | Po 15.6.2009 21:54:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Strejda_ Rahul >> X - Rap >> ahoj, se sardinkama zkusenost nemam, ani jinymi zvirecimi jatrami, nez li kurecimi. Ale byl jsem poucen znamimi, ze fresh kureci jatra jsou nejsladsi ze vsech zvirecich jater (mrazenim udajne zhorknou), moc jsem tedy mrazeni a ostatni druhy nezkousel. Asi tri roky tedy kurecimi jatry tunim Suprafish od JT, 4ks na 2kg smesi +amk a to velmi uspesne...

Mara.J - Profil | Po 15.6.2009 20:25:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Strejda_ Rahul >> X - Rap >>Zkus toto je to klasika - http://shop.jetfish.cz/index.php?action=showdetail​​&article=601&cat=227&PHPSESSID=f769287924cea546d​195fef7​66aca80d
Jinak těch jater 150 ml na kilo, rozmixovat,hovězí.