Shromáždění ve Valašském Meziříčí požadovalo spravedlivé vyšetření otravy Bečvy

Kategorie: Všeobecné

Spravedlivé vyšetření otravy řeky Bečvy požadovali lidé, kteří se dnes odpoledne sešli na náměstí ve Valašském Meziříčí na Vsetínsku. Shromáždění Demokracii a Bečvu máme jen jednu přilákalo stovky lidí. V ruce měli karty s nápisem Bečva nevyšumí, lidé také měli transparenty "Bečva už nesmrdí, soud a rozsudek ANO", "Chemie? Za 5!" či transparent s namalovanou rybou a textem: Ubývá míst, kam chodívala pro vodu.

https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/shromazdeni-ve-valasskem-mezirici-pozadovalo-spravedlive-vysetreni-otravy-becvy

MAXXSKATER, 18.11.2023

Diskuse k bleskovce

Honza7 - Profil | So 18.11.2023 19:14:34

Skvělá prezentace Arnošta Kulta, takhle vypadá poctivý rozbor, který je založen na hmotností bilanci. Díky neskutečně poctivé práci spousty lidí, kteří se snažili dohledat viníka, dali si tu obrovskou námahu a doložili svoje závěry nejen na domněnkách, ale především na poctivé analýze dat.
Zákon zachovaní hmoty je platný nejen pro naši planetu, ale i pro ostatní galaxie.
Jedině kde tenhle platný zákon neberou vážně je naše justice. Symbol justice má šátek, váhu, meč, hada a v případě ČR při přibývajícím počtu takových rozsudků by mohla ještě přibýt i dutá hlava.

Martin M. - Profil | So 18.11.2023 17:40:53