Královský rybářský 10tiboj

Kategorie: Všeobecné

Nejdelší závod 365 dní !!! 10 druhů ryb ! Jen na svazových vodách !
RYBÁŘSKÝ ZÁVOD
1.Ročník 2021 Začínáme !!! Kdo se přidá ???
Královský rybářský 10tiboj
Jsi Král českých rybářů ? Miluješ rybaření a zvládneš chytit každou rybu, která u nás žije? Máš chuť se zúčastnit rybářského závodu, který je jedinečný, náročný a prověří tvé rybářské zkušenosti? Máš na to stát se korunovaným Králem rybářů, českých svazových vod ?
O závodu : Závod probíhá pouze na svazových vodách. Je potřeba ulovit 10 druhů vybraných ryb, co největší velikosti. Závod bude trvat 365 dní. Všechny úlovky budou on line zveřejněny na Facebooku, ovšem tak aby se nezveřejnilo lovné místo. Závodí se stylem chyť a pusť.
Jak fotit a dokumentovat ryby do závodu: ( Bod 1) : Po zaplacení startovného obdrží každý závodník speciální metr, na který přiloží ulovenou rybu a rybářský lístek s datem a číslem revíru , udělá pár fotografií. ( Bod 2) : dále rybu zdokumentuje tak, že udělá krátké video, kde rybu pouští zpět do revíru,na videu musí být poznat revír kam rybu pouští, ideální natočit 180 - 360 stupňový pohled na revír z jednoho břehu na druhý nebo kolem dokola. (Bod 3) : Po puštění ryby v telefonu najede na mapy, tam zmáčkne bod kde rybaří, udělá snímek obrazovky . Tyto 3 kontrolní dokumenty zašle pouze pořadateli závodu !!! Nikde jinde je nebude zveřejňovat!!! Tato dokumentace bude sloužit jen pořadateli k vyhodnocení a schválení úlovků a nebudou se nikdy nikde zveřejňovat. Základem závodu je, aby se neukazovalo a neprozradilo místo lovu a zůstalo tak nadále utajeno pro závodící rybáře. Za porušení tohoto pravidla závodníkem bude nekompromisní diskvalifikace !!!!
Fotky veřejné : Musí schválit pořadatel závodu, je zakázáno kamkoliv cokoliv vkládat bez souhlasu pořadatele, za nedodržení tohoto zásadního pravidla bude závodník bezmilosti diskvalifikován, bez nároku na vrácení startovného. Závodník pořídí pár hezkých fotografií, kde bude aspoň na jedné jasně vidět délka úlovků na metru, a druhá bude se závodníkem a úlovkem. Fotky nejprve zašle pořadateli závodu, který je musí schválit, popřípadě upravit. Až poté je může závodník vložit na Facebook do skupiny závodu - královský rybářský 10tiboj .
Teď to hlavní, nejmenší lovná míra k započtení do závodu, a co se vlastně bude lovit : Kapr obecný 55cm, Amur bílý 55cm, Parma obecná 50cm , Lín obecný 30cm, Cejn velký 40cm, Štika obecná 60cm, Candát obecný 55cm, Sumec velký 70cm, Bolen dravý 55cm, Jelec tloušť 40cm.
Bodování Ryb :1cm =1 bod , jen u Sumce velkého bude 1cm = 0,5 cm , dalších 33 bodů získáte ulovením všech 10ti bodovaných druhů a dosažení 10tiboje.
Ceny do závodu : Obstarají naši partneři, kteří podporují i náš další závod Český Sumec. Jelikož se jedná o první ročník, vše se bude odvíjet od počtu účastníků. První cena bude koruna a žezlo pro krále rybářů, který bude korunován a bude hrdě oslovován Králi celý následující rok, kdy předá nebo obhájí své Kralování . Další hodnotné ceny od našich partnerů můžeme očekávat v hodnotě vybraného startovného ( V cenách můžete očekávat různé rybářské pobyty v zahraničí ale i České republice, pruty, navijáky, šňůry, nástrahy, návnady a další vybavení na rybolov) v průběhu roku budeme doplňovat informace o dalších partnerech a cenách do závodu. Věřím, že tento závod bude opět jedinečný a originální, stejně tak jako je závod Český Sumec, který rovněž pořádáme. A budeme moci sledovat, jak vznikají nová přátelství, opět doufáme, že se dá dohromady parta nadšených rybářů, kteří rádi ukáží svůj um a bude zde panovat přátelská rivalita, ale stále za předpokladu slušného chování a přátelského jednání a ducha fair play.
Dlouholetí přátelé a partneři našeho dalšího závodu Český sumec nám již slíbili podporu a někteří už darovali ceny do závodu 👌 Závodníci se tak mohou těšit na spousty krásných cen. Pavel Straka nám slíbil podporu závodu, jedná se o pobyt pro dvě osoby ve Španělsku v kempu Sumci.com . Další je Generální partner Martin Mráz , který do závodu věnoval pobyt pro 4 osoby ve Francii www.ffa.cz a druhý pobyt pro 4 osoby na sumčáku www.sumcak.cz , další kdo již dnes podporuje závod je David Koloušek, kde můžeme očekávat také mhoho krásných cen od značek Seanger , Uni-cat , Anaconda , www.dkfishing.cz další z přátel, kdo podporuje závod je Ing Pavel Petr a značka WFT opět se můžete těšit na krásné ceny (pruty, navijáky, atd) www.adler-wft.cz ....... František Čáha asi nemusím představovat tohoto úžasného rybáře Mistra světa a značky jako je Favorite a crazy fish a spoustu dalšího na přívlač www.ftfishing.cz .
Jak už je známo v našich závodech si ceny vybírají závodníci sami podle pořadí umístění. Takže první si jde vybrat jako první ze všech cen, kdo se umístí jako druhý si jde vybírat jako druhý z cen a tak až do poslední ceny. Jelikož je to první ročník, tak nemohu slíbit, zda bude 10-20-30 nebo víc cen do závodu, vše se bude odvíjet od počtu závodníků. Ale nemusíte se bát že první cena bude šiška salámu.
Pro větší motivaci Král vylosuje závodníka ze všech ostatních kteří se neumístili na oceněných místech a ten dostane speciální cenu.
Při zjištění jakéhokoliv podvodu bude dotyčný závodník diskvalifikován a nemá nárok na vrácení startovného. Jelikož celý závod bude probíhat veřejně na Facebooku a budou zveřejňovány fotografie přihlášením do závodu souhlasí se zveřejněním Fotografií a všemi těmi věcmi kolem GDPR. Závod není žádným způsobem sponzorován, podporován ani spravován společností Facebook a nijak s ní nesouvisí. Společnost Facebook je kompletně osvobozena od závazků se závodem souvisejících.
Termín závodu :15.6.2021 - 15.6.2022.
Přihlásit se můžete celý rok, ale čím dřív, tím větší šance splnit celý 10tiboj.
Startovné : 2500,-
Kontakt a přihlášky :
Pořadatel závodu: Filip Dušák
Tel: +420 605 545 669
E-mail : 10boj@seznam.cz
Facebook : Královský rybářský 10tiboj
Instagram : Královský rybářský 10tiboj
Jakékoli dotazy volejte, rád vysvětlím a upřesním. Filip.
Doufám, že nás čeká krásný závod plný zvratů a překvapení, přeji všem krásné úlovky a nádherné chvíle strávené u vody a Petrův zdar.

https://www.facebook.com/groups/280627820473046/permalink/280788727123622/

http://rybarfilip.cz/

Filip Dušák / dizlektik fídža - https://www.mrk.cz/clen.php3?id=65687

Martin M., 26.7.2021

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.