Podzimní zarybňování revírů Republikové rady ČRS v plném proudu

Kategorie: Všeobecné

Jelikož přišel čas podzimních výlovů rybníků, tak s ním ruku v ruce přichází i pokračování plnění zarybňování revírů Republikové rady ČRS.

Na mimopstruhový rybářský revír ÚN Trnávka, který se nachází u obce Želiv, jsme pro vás vysadili desítky metráků kaprů o průměrné hmotnosti 2 kg, dále metráky lososovitých ryb – jednalo se o pstruha duhového a sivena amerického ve větších a trofejních velikostech.

Do mimopstruhového rybářského revíru ÚN Orlík doputovaly stovky metráků ryb. Vedle násady kapra jsme naváželi i amura, lína, candáta, štiku a okouna.

Aby byla zajištěna rovnoměrná distribuce ryb v rámci obou revírů, byly násady vysazeny na několika místech po obvodu nádrže, ryby se tak lépe rozplavou.

Výlovy pokračují. Již nyní připravujeme další distribuci násad nejen kapra, ale i ostatních druhů ryb. Další vysazování ryb proto na sebe jistě nedá dlouho čekat. V nejbližší době se dočká doplnění obsádky i Veslařský kanál v Račicích.

Mnoho úspěchů při lovu!

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/beta/index.php/aktuality/zarybneni-reviru-rady-crs/695-podzimni-zarybnovani-reviru-republikove-rady-crs-v-plnem-proudu

MAXXSKATER, 12.10.2020

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.