Setkání rybářské mládeže v Zadní Třebáni

Kategorie: Všeobecné

Během uplynulého víkendu se uskutečnilo setkání rybářské mládeže. Tato akce má již dlouholetou tradici, která spadá až do 70. let 20. století. V pořádání tohoto setkání se střídají jednotlivé územní svazy - v tomto roce vyšla řada na Územní svaz města Prahy.

Po přivítání předními představiteli ČRS - předsedou PhDr. Karlem Machem a jednatelem ČRS Ing. Romanem Heimlichem se začalo soutěžit. Na pořadu byl závod družstev, kde na devíti stanovištích plnila družstva územních svazů ČRS ve složení 6 dětí a 2 vedoucí různé úkoly. Vzhledem k situaci, která je nyní v Praze, přesunuli pořadatelé sobotní program z Prahy k řece Berounce.

V sobotu navštívily děti Koněpruské jeskyně a zahrály si také paintball. Večer byla pro účastníky přichystána soutěž Máme rádi ČRS - mírně upravená obdoba známé televizní soutěže. V neděli po snídani vyrazili všichni na výlet na proslavené lomy Ameriku a Mexiko.

Akce se velmi vydařila - velké poděkování patří především Bc. Josefu Marešovi a Janu Uhlířovi, kteří byli hlavními organizátory.

Setkání mládeže bylo podpořeno také dotací MŠMT.

Odd. sportu a mládeže

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/beta/index.php/119-vseobecne/684-setkani-rybarske-mladeze-v-zadni-trebani

MAXXSKATER, 27.9.2020

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.