Naši junioři si vezou z Mistrovství světa v rybolovné technice 10 medailí

Kategorie: Všeobecné

Od 18.7. do 21.7.2019 bojovali naši juniorští reprezentanti v rybolovné technice o medaile na Mistrovství světa, které se v letošním roce konalo ve Švýcarsku ve městě Grächen / St. Niklaus. Celkem se zde sešlo 51 závodníků z 10 států světa.

Účast na mistrovství si v nominačních závodech vybojovala šestice juniorů ve složení Vojtěch Humpál, Josef Luxa nejml., Radek Zavadil, Tobias Kočkár, David Nejd a Milan Sepekář a tři juniorky Kateřina Bílková, Adéla Buráňová a Julie Šulová, a to vše pod vedením státního trenéra Karla Světelského a jeho asistenta Mgr. Jiřího Plachého.

A jak to tedy celé dopadlo? Družstvo dívek si veze domů 2. místo a družstvo juniorů 3. místo. Druhým vícemistrem světa v pětiboji se stal Tobias Kočkár, který vybojoval ještě bronz v disciplíně muška dálka. Josef Luxa vybojoval zlatou medaili v dálce zátěži, zlato také získala Adéla Buráňová v disciplíně arenberg a stříbro v mušce skish. Bronzové medaile dále získali i Kateřina Bílková za disciplíny arenberg a zátěž skish a Vojta Humpál za mušku skish.

Konečné výsledky v pětiboji našich reprezentantů:

junioři -
3. místo Tobias Kočkár
5. místo David Nejdl 8. místo Radek Zavadil, 9. místo Milan Sepekář, 10. místo Josef Luxa nejml., 20. místo Vojtěch Humpál

juniorky -
4. místo Julie Šulová
5. místo Kateřina Bílková
6. místo Adéla Buráňová

Všem gratulujeme. Další informace Vám přineseme v nejbližší době na našich webových stránkách a v časopise Rybářství.

Odd. sportu a mládeže Rady ČRS

https://www.rybsvaz.cz/beta/index.php/525-nasi-juniori-si-vezou-z-mistrovstvi-sveta-v-rybolovne-technice-10-medailiZdroj:

MAXXSKATER, 24.7.2019

Diskuse k bleskovce

MarNus - Profil | Pá 26.7.2019 16:17:12

Všem zúčastněným moc gratuluji, je to velký úspěch. Paráda!!! 👍👍👍