Další vodní elektrárna v Žatci? Rozhodnutí se zatím odsouvá

Kategorie: Všeobecné

Žatec - Zastupitelé zatím o žádosti firmy nemluvili, dál se jedná. Zvažuje se i majetkový podíl města.
Rozhodnutí, zda v Žatci na pravém břehu řeky Ohře vyroste další malá vodní elektrárna, se prozatím odkládá. Vedení města chce dále jednat, zastupitelé se záměrem v pondělí 18. ledna v podvečer ani nezabývali. Elektrárnu chce stavět společnost Landreal, své plány už před časem představila.

Zdroj: http://www.denik.cz/ustecky-kraj/vodni_elektrarna_zatec_20160120-naln.html

Bláža, 22.1.2016

Diskuse k bleskovce

Tom - Tuk - Profil | Ne 24.1.2016 1:15:46

čolkař,zloch >> Ale jo, může a bude, protože úřednické prase atd... Vonizatovolenemůžou, jinak by žili jako cikáni. Jinak se neuživí, tenhle lidský sajrajt. Dnes mohou úředničit pro tzv. "stát" nebo "pomáhat a chránit".

Za normálních časů tihle sráči okopávali městský záhonek nebo vozili popelnici...

Jj, jiná doba!

T

čolkař,zloch - Profil | So 23.1.2016 15:35:44

Tom - Tuk >> i když to u nás na Labi vidím dnes a denně-v parném létě MVE jede na plno a jez přes celé Labe vedle ní je suchý,jsem optimista a říkám si,že to šmejdům co zatím stojí nemůže procházet pořád.mezi muškaři je spousta chytrých a schopných lidí a snad si tenhle kus vody nenechají vzít partou lumpů,kterým jde jen o prachy.Když se podíváš na lidi,kteří jsou ve společnostech provozujících MVE a vlastníky pozemků,od kterých je získali,dostaneš se až k šíbrům jako je Janoušek a spol. a to je jiná liga než obyčejní rybáři a lidi v samosprávě Žatce.

Tom - Tuk - Profil | So 23.1.2016 14:56:42

čolkař,zloch >> Ahoj. Nechci Ti kazit náladu, ale Tvoje naděje je marná. Nechá se uplatit, protože jinak přijde o práci. Co státní úředník to špinavá mrd.a, už z podstaty věci,. Je to podobné jako s fízlákama. Žijeme svět fašistickokomoušskožlutohvězdý a v takovém není prostor pro slušného člověka.

čolkař,zloch - Profil | So 23.1.2016 12:33:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jasný,prachatí Pepíci zase zmrvěj krásnej úsek pstruhový vody,nadojej si pár mega ročně na úkor rybářů,nebudou zachovávat minimální průtok,ryby to bude tlačit přes nefunkční plašičku na česla a v turbínách mlít nadrobno,k tomu udělají nějaký jakoby rybí prosmyk, z podjezí se stane stoják tak jako na Pátku či v Libochovicích a všichni budou spokojeni....tohle je svinstvo první třídy,snad tam někdo bude mít rozum a nenechá se uplatit.

AC/DC - Profil | So 23.1.2016 9:12:45

Už vloni o tom snad nějaký zmínky padly, ale vypadalo to, že poslali ten nesmysl k ledu...bohužel asi ne dost důkladně...:-(

martcv - Profil | Pá 22.1.2016 22:48:09

Pro prachy uděláme vše......:-(......místo kde prospívá solidně potočák začíná se objevovat lipan zas necháme zku.vit......krásné místo na procházky i běžce.....nerozumím tomu jak jsou lidi zabedněný