Povolenka pro začínající dětské rybáře - zdarma

Kategorie: Všeobecné

Pro získání povolenky kontaktujte některou z místních organizací ČRS nebo přímo některý z dětských rybářských kroužků v Západočeském územním svazu.

Kroužek Ti přinese tyto výhody - v kroužku najdeš nové kamarády, spolu s nimi a svým vedoucím, zkušeným rybářem, budeš chodit k vodě a do přírody, naučíš se chytat ryby na udici, rozeznat jednotlivé druhy ryb, poznávat živočichy a rostliny kolem vody a mnoho dalšího.

Získáš i možnost účastnit se dětských a mládežnických rybářských soutěží, letních táborů či setkání s rybářským zaměřením.

Navíc Ti vedoucí kroužku poradí (pomůže) s vyřízením členství v ČRS a se získáním povolenky. Pokud nemůžeš navštěvovat rybářský kroužek, z důvodu, že vybraná MO jej neorganizuje, můžeš se o členství v ČRS a o získání své povolenky postarat s pomocí svých rodičů a projednat podmínky v této místní organizaci (viz. odkaz nahoře). Místní organizaci vybírej nejlépe v obci, kde máš své bydliště nebo kde chodíš (budeš chodit) do školy.

http://www.crsplzen.cz/povolenka_zdarma.html

yvana, 11.3.2015

Diskuse k bleskovce

Dart Ness - Profil | Út 17.3.2015 7:24:21

Jak jsem tak pročítal tu diskusi pod tím článkem,tak to je i škoda komentovat-někteří to mají v hlavě dobře vymaštěné...bohužel.

Bušák - Profil | Ne 15.3.2015 22:10:10

yvana >> už jsem to taky někde četl,za mě dobrej nápad,někoho z nich ta rybařina třeba chytne

yvana - Profil | St 11.3.2015 7:46:12

Hlavně aby to děti zaujalo a vyrostli nám nový rybáři.Pořád lepší než sedět u počítačů.Myslím si,že tohle byl moc dobrý nápad.Za mě dík