Ryba vyvolává oranžový průjem, Tesco rodinu nevarovalo

Kategorie: Všeobecné

Praha - Když manželé Szendzielarzovi vybírali koncem června v supermarketu Tesco na pražské Skalce filety z přitažlivě vyhlížející ryby, mysleli si, že pro sebe a své dvě malé děti kupují zdravý pokrm.

http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=710310

, 11.8.2011

Diskuse k bleskovce

Fishky - Profil | Pá 12.8.2011 15:43:07

...ještě že jim nezaskočila i kostička, to by byla další stížnost na nedostatečnou informovanost :))) boha jeho

Jaroch - Profil | Pá 12.8.2011 15:34:31

Gorolztrzynca >> Hm. Ameriku jsi neobjevil :-)
V tom článku je upozornění na nesprávné pojmenování Butterfish !
Trochu pozornosti ve čtení a je to :-)

Martas711 - Profil | Pá 12.8.2011 15:08:50

Gorolztrzynca >> díky

Gorolztrzynca - Profil | Pá 12.8.2011 11:19:41

Martas711 >> Píšou max. 150g

Sven - Profil | Pá 12.8.2011 11:16:04

Gorolztrzynca >> souhlas. Když se někdo nacpe fíků nebo datlí anebo se na půl kila třešní nepije vody a p@sere se jako drak, těžko může ze své blbosti vinit obchodníka.
Podobně jako v tomto případě, kdy si koupí evidentně volejničku, z které kape tuk už za syrova a pak smaží na oleji......:-)
Takové rodiče by měl úřad zbavit svéprávnosti...

Gorolztrzynca - Profil | Pá 12.8.2011 11:15:19

Martas711 >> V článku si myslím mají chybu, protože mluví o dvou různých rybách, které mají podobné vlastnosti co se týče jejich vstřebávání tuku. Mluví o Pamakrele, že je to Butterfish, ale Pamakrele se rika Oilfish. Butterfish je Modrohlav.

Gorolztrzynca - Profil | Pá 12.8.2011 11:13:08

>> A nemyslim si, ze je ryby zavadna pokud je cerstva. To, ze se pri jeji konzumaci musi dodrzovat urcita pravidla, to je druha vec, ale to je tak se vsim. Kdyz snite cerstvou cuketu, taky vam nebude do zpevu a nikdo vas na to v zelenine neupozorni, ze je ji treba tepelne upravit.

Gorolztrzynca - Profil | Pá 12.8.2011 11:08:16

>> Je to můj názor. Pokud si půjdu do obchodu koupit jalapeńos papričky, taky mě těžko v obchodě bude někdo upozorňovat, že mě to pořádně protáhne jak při konzumaci, tak následně druhý den. To same je s Pangasem, byl to u nas sileny hit a vsichni ho kupovali a jedli jako neco levneho, exotickeho s lahodnou chuti, ale nikdo se nezajimal o puvod ryby a jeli vlastne zdrave ji jist.

Sven - Profil | Pá 12.8.2011 11:04:56

>> předpokládám, že o tolstolobikovi nebo o tresce jistě povědomost máš.
Zkus si usmažit řízek z jeho břišní části nebo spořádat plechovku tresčích jater a zapít Colou
a pak nám dej vědět :-)