Svátek rybářů na brněnském výstavišti

Kategorie: Všeobecné

V pořadí 13. mezinárodní výstava rybářských potřeb Rybaření letos opět zažije organizační změny: akce se vrací do svého původního formátu a samostatného pavilonu F. Výstava se uskuteční v areálu brněnského výstaviště v termínu 10.-13. března 2011.

Vyznavači tichého sportu si každý rok dávají dostaveníčko v Brně, kde je čeká kompletní přehlídka rybářských potřeb. Jedna z největších oborových prezentací v Evropě se těší stabilnímu zájmu vystavovatelů i návštěvníků. I letos se představí klíčoví dodavatelé a nejvýznamnější importéři rybářských potřeb z celé České republiky. Prezentovat se budou například AVITEX, BYRON GROUP CZ, David Koloušek, David Lužný - GRAFFishing & hunting, DOC FISHING, FIORD, s.r.o., FISHINGHOLIDAY, FISH-PRO (Mivardi), FLAJZAR, Gammarus, CHTCHELKALINE, Ing. Pavel Petr – ADLER, Jan Seidl, JP Šumperk, K1-fishing, KAJMAN CZECH, Ladislav Král, Lenka Veselá – TRADING (Grauvell), Lubomír Blažek - LB Fish, Ludmila Šustrová – CHYTIL, Lukáš Krása, MAX carp, Michal Kučera – MIKBAITS, MILFA FISHING INT, Raven International, RYBOLOV, Sportcarp Vápeník a Šaravec, VK TRADE a další. Účast dále zvažují firmy VM Feichtinger a LM - Saenger.

Vedle širokého sortimentu rybářského náčiní (pruty, navijáky, vlasce, háčky, zátěže, splávky, nástrahy a další) nebudou chybět ani doplňky jako nepromokavé oblečení, stany, deštníky, čluny a lodě či lodní motory. Prezentovat se budou rovněž časopisy, knihy a filmy s rybářskou tematikou či cestovní kanceláře specializované na rybářskou turistiku. Pro návštěvníky bude připraven bohatý doprovodný program – mj. soutěže v poznávání ryb a rybářských dovednostech o atraktivní ceny, promítání filmů, tematické výstavy, ukázky rybolovných technik a přehlídky živých ryb v bazénech a jezírkách. Účast na doprovodném programu potvrdil i Jakub Vágner.

Mediálními partnery výstavy Rybaření 2011 jsou časopis Kajman a rybářský server MRK.cz

Mezinárodní výstava rybářských potřeb
10.–13. 3. 2011, Brno – Výstaviště
www.bvv.cz/rybareni

Martin M., 20.1.2011

Diskuse k bleskovce

hraji - Profil | So 26.2.2011 18:30:31

Hiram >> těch 120 bylo vždycky, akorát se masivně uplatňovala sleva na 60 korun, vstupné 20,-Kč nepamatuji. Jízdenka na MHD bývala součástí vstupenky, ale to nezáleží jen na BVV ale i na dDopravním podniku

Hiram - Profil | So 26.2.2011 18:28:19

Buď mě šálí smysly nebo pekelně zdražili vstupné?! Loni chtěli 20Kč a letos 120 a ještě neplatí jako jízdenka... Co vy na to?

jambo - Profil | Čt 20.1.2011 19:37:51

Zdravím, tak to mám svátek v tom týdnu , oslavím to i výletem do Brna, už se těším :-))