Na výstavu přijede světoznámý rybář JV

Kategorie: Všeobecné

Uherské Hradiště – Exkluzivní akce, filmovou a fotografickou soutěž, výstavy či promítání pro školy nabídne ekologický festival Týká se to také tebe (TSTTT). Ten je pravidelnou podzimní stálicí v nabídce hradišťských kulturních programů. Letos se koná od pondělí 22. do 28. listopadu.

Největším lákadlem letošního ročníku je beseda se světově proslulým českým rybářem Jakubem Vágnerem, držitelem několika oficiálních i neoficiálních rekordů v lovu gigantických ryb. „Jakub Vágner v současné době natáčí pořad pro National Geographic a cestuje po celém světě. Nebylo vůbec jednoduché jej pro náš festival získat a vyjednávání o jeho účasti trvalo několik měsíců. Bylo to napínavé do poslední chvíle, nicméně povedlo se a jeho přednáška s promítáním fotografií a filmů z dobrodružných expedic po celém světě je naplánována na sobotu 27. listopadu do Klubu kultury,“ láká na exkluzivní setkání Maděrič.

„Ve čtvrtek 24. listopadu bude určitě zajímavé diskusní fórum o zdravém městě a životním prostředí v Uherském Hradišti. Na své si přijdou například rybáři, včelaři, zahrádkáři a členové dalších podobných spolků,“ zve Maděrič.

Odkaz: http://slovacky.denik.cz/kultura_region/na-tsttt-prijede-svetoznamy-rybar.html

foxxx, 18.11.2010

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.