MS juniorů v muškaření - české zlato

Kategorie: Všeobecné

1. v jednotlivcích Jindřich Kalivoda, ČR
1. v týmech - ČR

http://chrudimsky.denik.cz/zpravy_region/sampionem-je-mlady-rybar-z-cech20090728.html

Martin M., 28.7.2009

Diskuse k bleskovce

prof. MUDr. Hnátek Herbert, dr.h.c. - Profil | Čt 30.7.2009 22:02:12

Mrknato >> všichni devianti i jejich souvýletníci (ostatně jako všichni) mají na CW dveře otevřené, akorát se bojí

Mrknato - Profil | Čt 30.7.2009 15:04:44

doktore a že toho Vodu, Kalivodu nepozvete na caaaasting veeeekend, třeba by vás naučil novým kouskům, i na louce..... pokrok nezastavíš a jako možný objekt deviací by byl ve správných rukou...

prof. MUDr. Hnátek Herbert, dr.h.c. - Profil | Čt 30.7.2009 13:30:56

ryba co tři minuty? Kalivoda musí být magor. Respektive on ne, je to dítě, ale ti jež ho do podobné šlamastyky zatáhli.

Já to říkám furt, závodit na živých tvorech je deviace. A kdo ví, zda-li nemůže přerůst i k sexuálnímu zneužívání dětí, když evidentně všichni bafuňáři cítí rozkoš?

Mrknato - Profil | Čt 30.7.2009 7:42:34

Bylo by dobré se lépe podívat kdo tady to závodění prezentuje a jak. Pan předseda ČRS přeje závodníkům úspěchy, dobré úlovky, no to se to přeje z cizího, např. MO v buletinu tvrdí napřímo, že na revíru Doubrava hospodaří! Ale to není pravda..... Jen od jediného subjektu, který jediný může takovou akci povolit, ani slůvko. Není to zajímavé?
Letos v červnu jsem na Doubravě chytal... jelo kolem pár závodníků, poznal jsem je, měli pruhy na čepicích, a jen tak z okénka suše prohodili, že se tady nyní lovit nesmí, jsou tu prý závody... Za chvíli jsem opravdu závodníka potkal i s rozhodčím, a rozhodčí mě upozornil, že revír je uzavřený z důvodu konání závodů. Jestli jsem prý neviděl tu ceduli. Neviděl a tak mě k ní dovedl, u cesty, na velkém stromě cca 50m směrem od vody a světe div se, revír uzavírá MO Chotěboř s jejím razítkem.... O uživateli, který takovou pravomoc má ani slovo. Po telefonátu uživateli jsem se dozvěděl, že se tam něco takového koná, ale oni o tom nic moc nevědí, na stránkách ÚS opět aní řádka..... To mě připomíná, proč např. tahače a náklaďáky fy SKANSKA nejezdí závody tahačů na okruzích, když mají tolik tahačů, určitě by nějakou medajli získali a pan ministr průmyslu a pam ministr zábavy by měli další bod k dobru. Stejně tak by to uvítali i samotní řidiči, kteří by získali výhru, diety a cesťák od své firmy. Vždyť by to ta firma vlastně ani nemusela vědět.....

Mrknato - Profil | Čt 30.7.2009 7:18:55

Shurry >> To byla nadsázka, jen mě pobavilo, že zdejší počítadlo příspěvků ukazuje něco jiného, než je faktem....., čímž se potvrzuje theorie relativity, že nic není takové jaké to vypadá.

Shurry - Profil | Čt 30.7.2009 7:08:03

Mrknato >> ryb se chytilo víc než dost a všichni měli stejný podmínky. Nedovedu si dost dobře představit, jak by se to dalo ovlivnit. Měl jsem možnost na MS dělat rozhodčího a nikdo těm klukům na mušky žádný ryby nenapichoval :). Třeba na jezeře čechy v klidu převálcovali kluci z Jihoafrický republiky. Na řekách zase vládli česi, Kalivoda měl na jednom úseku 60 ryb za 3 hodiky což se na stejném nikomu nepovedlo.

Mrknato - Profil | St 29.7.2009 13:01:34

No, tak počítadlo úlovků mě hlásí tři zápisy a jsou tu bez mého jen dva.... ha, jesli měli takové počítadlo i naši závodníci, tak to se to vítězí, to se derou metály..... S tou zlatou se jaksi už dleší dobu počítalo, neníliž pravda?....

prof. MUDr. Hnátek Herbert, dr.h.c. - Profil | Út 28.7.2009 16:17:42

Honění ega nebohých děcek, které ještě nemají tucha vo co gou, na nasazenejch rybách. Pár svazoblbů se poplácá po ramenou, jak to hezky zvládli, komunistický agent Akademik vlastním jménem Karel Křivanec vo tom něco vyslintá na svůj web a masaři za tejden ty vysypaný ryby vychytaj. Za měsíc se po téhle šaškárně slehne zem, z jinochů se po zviditelnění v lokál deníku celebrity nestanou, ale Svaz nás všechny příště o to více okrade, když vyšle tyhle "sportovce" (děcka i dospělé) do cizozemí i s celým vejleto-realizačním týmem, aniž by onen menežment sehnal na tuhle akci kačku od sponzorů.