Domáca výroba boilies

Domaca vyroba boilies - 24 mm, strucny postup

Berserkr - Profil, 27.11.2012

Uživatel není autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

carperman - Profil | Ne 3.2.2013 22:28:25

ahojte, tak na zaklade komplet prestudovania tejto temy som si cca. zlozil svoju zmes...som zaciatocnik co sa tyka vyroby boilies a co poviete na nu? prosim o kazdu radu, reakciu ked aj negativnu, Dakujem

Sypká zmes:
Rybacia Mucka 64% – 200 g
Mleta Repka – 100 g
Arasidova Muka – 100 g
Sojova Muka – 100 g
Kukuricna Muka – 100 g
Susene Mlieko – 100 g
Psenicne klicky – 150 g
Vtaci zob – 100 g
Krupica – 50 g
Pivovarské Kvasnice – 50 g
Krevni moučka – 50 g
Belachan - 50 g


Tekuté zložky:
Melasa – 30 ml
CSL – 40 ml
Lososový Olej – 40 ml
Tekutá potrava Liver – 40 ml
Vajec = 10 - 11 ks

viceroy - Profil | So 8.12.2012 21:11:44

krasne mo >> ja davam po 2 az 3 dnech suseni , narvu to do igelit.pytliku preliju zbytkem liqudu , protrepu necham 3 hod macerovat a pak sup do mrazaku , zadna slozita vec cembrs

Pvl - Profil | So 8.12.2012 21:10:52

krasne mo >> Po uvaření , nechat asi tak 2dny schnout -mrazák EDIT : není nutnost zalévat liq. -záleží na uvážení

krasne mo - Profil | So 8.12.2012 21:06:13

a kdy to dat do toho mražáku jak se to uvaří nebo před

Hoblajs - Profil | Čt 29.11.2012 12:51:51

Bemi >> Do doby než vyplavou na hladinu, sušit ve větrané místnosti a hlavně ne na přímém slunku(jinak kuličky popraskaji). Doporučuji je raději zamrazit....

Bemi - Profil | St 28.11.2012 14:43:09

Mám dotaz (nevyrábím boilli.. ale chci), jak dlouho musím nechat je vyřit ? :D sušit ?

bambus11 - Profil | Út 27.11.2012 22:46:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Pěkný, i pro mě jako nekapraře zábavný. Máte na to docela dost udělátek. Docela mě rozesmál ten kýbl plnej hoven :-))