Ubytování u přehrady Křetínka - rybářská rekreace

Adresa:
Vranová 157, Vranová 67962
web: www.ubytovani-kretinka.cz...
email: ubytovani.kretinka.prehrada@gmail.com
Tel/Fax: +420 603 573 553
Ceník ubytovánícena za objekt
3-denní pobyt5.175 Kč
5-denní pobyt8.625 Kč
7-denní pobyt11.500 Kč
Každý další den1.150 Kč/den

Kraj: Jihomoravský

Druh: chata, chalupa

Rádi Vás uvítáme v krásném prostředí přehrady Křetínka u Letovic, kde Vám nabízíme k pronájmu na prostorné zahradě, zahradní domek o rozloze 6 x 4 m s terasou 2 x 6 m. Zahradní domek se nachází u Křetínské přehrady (Letovická nádrž) v obci Vranová.

V blízkosti se nachází jeskyně Blanických rytířů v Rudce, Moravský kras, hrad Svojanov, zámek Lysice a Letovice, Burianova rozhledna, Bohuňovské skály a další krásná místa. Pro milovníky golfu je v blízkosti golfové hřiště Kořenec Golf country club (22 km). Na vodní ploše cca 300 m od ubytování se dá jak odpočívat, tak provozovat různé vodní sportovní aktivity a to od rybaření, wakeboarding, windsurfing a jiné. Po dohodě s majitelem je zde možnost zapůjčit vybavenou loď (pramice 4 m) pro rybáře nebo k odpočinku (koupání) včetně elektromotoru a echolotu. Dále možnost zapůjčit kola, elektrokola, motorky Harley Davidson V-rod nebo BMW 1200 adventure a vyrazit po okolí s větrem v zádech.

V pohodové dojezdové vzdálenosti jsou města Brno 50 km, Blansko 35 km, Svitavy 30 km a Boskovice 15 km.

V okolí se nachází bezpočet restaurací, kde je možnost stravování. Samotná budova poskytuje jednu patrovou postel pro 2-3 osoby, rozkládací gauč pro dvě osoby, WC, sprchu, pračku, TV, klimatizaci s topným okruhem. Součástí je také vybavená kuchyň s dvoukolovým vařičem, mikrovlnka, kávovar na kapsle, varná konvice. Každého potěší určitě možnost zapůjčení velkého plynového grilu. Po dohodě postavíme na zahradě velký párty stan 4 x 4 m pro kryté venkovní posezení. Na pozemku je možnost parkování vč. karavanu. Zvířata jsou povolena za poplatek. Celý pozemek je oplocený. Preferujeme minimální dobu pobytu 3 dny a více. Objekt ve Vámi vybraném termínu pronajímáme jako celek.

Vybavení: sprcha, WC, umyvadlo, klimatizace, teplá voda.

Služby: praní.

Volný čas: možnost koupání, tenisové kurty, cykloturistika, ohniště, rybaření, rybaření na svazové vodě, rybaření na soukromé vodě.

Domácí zvířata: ano