Statek Újezd u Pálenice - rybářská rekreace

Adresa:
Újezd u Plánice 1
Klatovy
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Plzeňský

Druh: kemp, ubytovna

Skvělé ubytování pro Vaši rodinou dovolenou, prodloužený víkend, svatbu či kurzy v poklidné přírodě v předhůří Šumavy. Vyměňte chatu či chalupu za statek. Zažijte vesnickou svatbu dle Vašich představ a přání.
Můžete si pronajmout celý statek, či pouze hlavní dům (až pro 16 lidí) či sýpku (2-4 lidi, v případě potřeby až pro 6). K dispozici je také venkovní plavecký bazén (4 x 10 m) a venkovní chata (ubytování pro 4). Celková kapacita ubytování v létě za využití venkovní chatky je 24, v zimě 20 . Hosté mají k dispozici zeleninovou a ovocnou zahradu, venkovní gril, stolní tenis, míčové hry. Nově je hostům k dispozici vinný sklípek, sauna a venkovní švédská lázeň s vyhřívanou vodou.
Veškeré pokoje na statku mají svou vlastní koupelnu. Dali jsme si záležet na tom, aby postele byly pohodlné a pokoje útulné. V bývalé maštali, nyní společenské místnosti, je velký akumulační krb pro Vaše pohodlí a romantickou atmosféru. Krásná příroda okolo statku je ideální pro procházky, jízdy na kole, jízdy na koni, nedaleko je možno sjet řeku, zahrát si tenis atd. Pokud máte rádi historii, nebudete zklamáni - hradů a zámků je přehršel. Pro adrenalinové nadšence máme k dispozici Enduro motorku 250 cc a nedaleko je též centrum adrenalinových sportů.
Moc rádi Vám pomůžeme s organizací Vaší dovolené či pobytu u nás na statku v předhůří Šumavy. Jsme schopni zajistit stravování, masáže přímo na statku, živou hudbu jak klasickou, tak swing a řadu dalších věcí.
Zdarma wi-fi, sauna, švédská lázeň, dřevo do krbů.
Vychovaní psi jsou vítání.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Strakonice (36 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

5,0 km - BRADLAVA 1 - MP
11,2 km - TOČNICKÝ POTOK 1 - MP
8,9 km - ÚSLAVA 5 - MP
1,4 km - BRADLAVA 1/R - MP
0,4 km - BRADLAVA 1 - P
14,1 km - DRNOVÝ POTOK 1 - P
11,2 km - ÚHLAVA 3 - P
9,8 km - ÚSLAVA 5 - P

Soukromé revíry v okolí

14,7 km - Letinský rybník