Penziónek na Mlýně Krkavci - rybářská rekreace

Adresa:
Mlýn Krkavec 94
Veselí nad Lužnicí
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihočeský

Druh: kemp, ubytovna

Prožijte krásnou dovolenou nebo víkend v příjemném prostředí! Nabízíme nekuřácké ubytovací prostory, které jsou cenově dostupné. Naše kapacity jsou vkusně zařízeny a samozřejmostí je naprostá čistota. Poznávací i sportovní vyžití v okolí dělá z našeho ubytování skvělé místo pro dovolenou vícečlenné rodiny i party přátel.
Penziónek se nachází na samotě u lesa a vody. Zaručujeme skvělý relax i aktivní odpočinek na kolech nebo Vám můžeme zapůjčit kánoe a dle dohody odvézt proti proudy řeky Nežárky. V okolí se nachází několik krásných cyklostezek, které zvládnou i malí začínající sportovci.
Při nepřízni počasí je možné navštívit aquaparky. Jeden se nachází v Třeboni a druhý v Jindřichově Hradci. Oba se nacházejí cca 20 km od mlýna.
Také tu máme samozřejmě i něco pro rybáře. V řece, která teče téměř pod okny se nachází spousta krásných ryb. Pod jezem se dá krásně třpytkovat a nejčastějšími úlovky je štika, candát, tloušť. V nedalekých pískovnách se nacházejí velcí sumci a boleni, samozřejmě nemůžu opomíjet ani kapra nebo cejna. V apartmánech se nacházejí 50l mrazáky takže úlovky po vykuchání můžete ihned zamrazit.
Naproti přes řeku se nachází rekreační středisko kde od května do konce září Vám můžeme domluvit obědy i večeře. Ten kdo se nebojí může na druhou stranu přejít přes brod, lodí nebo jakýmkoli plaveckým stylem :-). Pro ty méně odvážné bohužel zbývá se nalodit do svého automobilu nebo nasednout na kolo a objet řeku přes nejbližší most v Hamru nebo ve Veselí.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: České Budějovice (28 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

9,6 km - ČERNOVICKÝ POTOK 1 - MP
12,6 km - ČERNOVICKÝ POTOK 2 - MP
13,7 km - DÍRENSKÝ POTOK 1 - MP
6,4 km - LUŽNICE 6 - MP
2,9 km - LUŽNICE 7 - MP
1,6 km - LUŽNICE 7 B - MP
3,0 km - LUŽNICE 8 - MP
2,9 km - NEŽÁRKA 1 - MP
4,1 km - NEŽÁRKA 2 - MP

Soukromé revíry v okolí

4,5 km - Rašelina
5,4 km - POŇEDRÁŽKA