Maršovská rychta - rybářská rekreace

Adresa:
Maršovice 1
Nové město na Moravě
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Vysočina

Druh: kemp, ubytovna

Maršovská rychta se nachází v klidném prostředí Českomoravské vrchoviny 0,5 km severně od Nového Města na Moravě v malebné obci Maršovice. Poloha hotelu v lokalitě CHKO Žďárské vrchy je ideálním místem k prožití aktivní letní i zimní dovolené v prostředí s vynikající kvalitou životního prostředí.
Maršovská rychta nabízí 44 ubytovacích míst ve 12 pokojích a 2 apartmánech. Pokoje jsou dvoulůžkové s možností využití přistýlky, apartmány mají kapacitu 4 lůžka + 1 přistýlka. Pokoje i apartmány jsou standardně vybaveny. Návštěvníkům jsou k dispozici služby stylové restaurace a formanky. V období s příznivými klimatickými podmínkami je otevřena venkovní terasa s možností grilování. Salonek hotelu je vhodný k pořádání svatebních hostin, je ho možno využít pro firemní, společenské i další soukromé akce. Umístění salonku v budově hotelu poskytuje dostatečné soukromí při pořádání těchto akcí. Ve všech částech hotelu je možnost bezplatného bezdrátového připojení k internetu. Výhodou hotelu je dostatečný počet parkovacích míst pro všechny návštěvníky přímo v areálu hotelu. Parkování je zdarma.
Součástí areálu Hotelu Maršovská rychta je i prostorný travnatý dvůr s možností sportovních aktivit, popřípadě nerušené relaxace. Relaxaci umožňuje i moderní infrasauna přímo v prostorách zařízení.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Žďár nad Sázavou (10 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

7,7 km - Bystřice pernštejnská 2 - MP
9,5 km - Cikhájský potok 1 - MP
1,0 km - Loučka 4A - MP
10,2 km - Oslava 8 - MP
9,8 km - Svratka 14A - MP
5,8 km - Fryšávka 1 - P
2,5 km - Loučka 4 - P
9,2 km - Staviště 1 - P
9,8 km - Bystřice pernštejnská 1 - P
10,2 km - Cikhájský potok 2 - P

Soukromé revíry v okolí

13,9 km - Lačnov - RS Polička
12,1 km - Ostrov nad Oslavou
8,9 km - Hrázky
15,2 km - Bobrůvka--Klímů rybník
15,7 km - Bobrúvka -Lednáček