Penzion Sportrelax - rybářská rekreace

Adresa:
Řepov 198
Mladá Boleslav
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Středočeský

Druh: kemp, ubytovna

Pension SPORTRELAX se nachází v Mladé Boleslavi - obec Řepov 198 přibližně 1 km od exitu 44 A z rychlostní komunikace E65/R10 Praha - Mladá Boleslav.

Náš pension je ideálním místem pro všechny, kteří chtějí trávit svůj čas v příjemném, klidném prostředí a zároveň být pár minut od centra města Mladá Boleslav.

Nabízíme kvalitní ubytování v apartmánech a v jednolůžkových či dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Některé pokoje i apartmány mají k dispozici velmi prostorné balkóny s posezením. Všechny pokoje jsou nově vybaveny klimatizací s filtrací vzduchu a přitápěním.

Ke zpříjemnění ranních snídaní je v teplých měsících k dispozici venkovní terasa s přístřeškem, kterou zároveň můžete využít k večernímu posezení či grilování v našem kamenném krbu s udírnou.

Bezpečnost vašich osobních automobilů je zdarma zajištěna na dvou parkovištích s kapacitou 25 vozidel v oploceném areálu pensionu s kamerovým systémem.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Semily (35 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

3,5 km - Penzion Klára
3,6 km - Penzion Zlatý kohout
3,8 km - UNIPLAST
3,6 km - Penzion Telephone
4,0 km - Penzion Duo
4,1 km - JD Penzion
1,1 km - U Netopýra
2,4 km - Penzion Sparing

Rybářské revíry v okolí

5,5 km - JIZERA 3 - MP
5,5 km - JIZERA 4 - MP
7,3 km - JIZERA 5 - MP
4,1 km - KLENICE 1 - MP
5,5 km - KLENICE 1 A - MP
6,4 km - KLENICE 3 - MP
7,8 km - VLKAVA 1 a 2 - MP
7,2 km - Jizera 3 Strenický potok - P
7,7 km - Vlkava 3 - P